BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Bu galibiyeti abartmayın

Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, farklı galibiyetin abartılmamasını istedi

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Konyaspor karşısına aldıkları 6-0'lık galibiyetin abartılmaması gerektiğini söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Feldkamp, rakip Konyaspor'un işlerini çok kolaylaştırdığını belirterek, ''Penaltı ve kırmızı kart oldu, biz de iyi değerlendirdik'' dedi.

Karşılaşmada sarı-kırmızılı takımın hataları olup olmadığının sorulması üzerine ise Alman çalıştırıcı, ''Ufak tefek hatalar her zaman oluyor. Mağlup olma sebebi olmasa da, rakibi havaya sokma ve pozisyon verme durumları var. Böyle bir galibiyette bile bunlar görülebiliyor. Bu demek değildir ki oyundan memnun değilim. Bir şeyler her zaman düzeltilebilir'' diye konuşu.

''İYİ BİR YEDEK KULÜBEM VAR''

Feldkamp, özellikle Bouzid'in takımda bir türlü forma şansı bulamamasının hatırlatılması üzerine, şunları söyledi: ''Defansta problemimiz yok. İyi bir savunmam var. Kimi alabilirim dışarı? Çok iyi bir yedek kulübem var. Şimdi herkes için geçerli olan, iyi oynamayıp performansını düşüren oyuncunun alternatifinin dışarda beklediğidir. Bu takıma pozitif yansıyor. Eğer Servet'in sakatlığı son 24 saatte bu kadar iyileşme göstermiş olmasaydı, Bouzid oynayacaktı. Burada oyuncunun da önemli payı var. İstemesi önemli. Başka oyuncular 3-6 hafta dinlenebilirdi.''

Feldkamp, Konyaspor karşısında ilk 11'de sahaya sürdüğü Carrusca için, ''Carrusca'yı 4 haftadır tanıyorum ve sınırını bilmiyorum. Oynamak için elinden geleni yaptı. Teknik olarak Lincoln ile iyi bir uyum sağlayacağı görülüyor'' derken, forvette artık Hakan Şükür-Nonda ikilisine mi görev vereceği sorusunu ise, ''Belki üç forvetle oynarız. Oyuncuların durumu belirler bunu. Önümüzdeki 7-8 gün içinde 3 maç yapacağız. Tüm oyuncularımız çok çalışıyor. Gelişmelere göre her an her değişiklik olabilir'' cevabını verdi

Konyaspor cephesi!

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Galatasaray karşısında aldıkları 6-0'lık mağlubiyeti kişisel hatalara bağladı.

İstanbul'a futbolun doğrularını yapmaya ve kazanmaya geldiklerini belirten Sağlam, ''Ama kendi yaptığımız bireysel hatalar sonucu bu sonuç çıktı. Özellikle penaltı pozisyonu ve gördüğümüz kırmızı kart. Galatasaray gibi bir takıma böyle başlarsanız, mutlaka bunların yaşanması kaçınılmazdır. Kaliteli bir takım olan Galatasaray farkı artırdı'' diye konuştu.