BIST 10.241
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.376,16
HABER /  GÜNCEL

Bu da Müslüman Facebook

Dünyanın ilk manevi internet sitesi olan Müslüman facebook yayına girdi. Sitenin ibadet odaları var, gerçek para kullanıyorsunuz...

Abone ol

İNTERNETHABER

Müslümanların Facebooku olarak da adlandırılan ve uzun süredir yayına girmesi beklenen Muxlim Pal, sonunda yayına başladı.

Sanal bir dünyanın içinde, dünyanın dört bir yanından müslümanlarla buluşmaya olanak sağlayan internet sitesi Muxlim Pal'ın (Müslüman Arkadaş), islam dini ve kültürüyle daha çok insanı buluşturmayı hedeflediği biliniyor.

Sitenin ibadet odalarında, gereken kıyafetleri giyinip ibadet etmek de mümkün; çay takımı gibi hediyeler alıp arkadaşlarınıza iletmeniz de mümkün; çok farklı ülke ve kültürlerden insanlarla tanışıp manevi paylaşımlar yaşamanız da mümkün.

Web sitesinin kurucularından biri ve aynı zamanda İcra Kurulu Başkanı olan Muhammed El Fatari, sadece dini bir site olmadıklarını, ayrıca müslümanların hayat tarzını tanıtmayı da hedeflediklerini söylüyor.

Müslüman olsun ya da olmasın, her üyenin kendine ait bir odası var ve istedikleri gibi dekore edebiliyorlar. Siteye üye olmak ücretsiz ve her üyeye giysi almaları için Muxlim Pal jetonları veriliyor. İslami giysiler dışında almak istediğiniz başka şeyler varsa, gerçek para kullanıyorsunuz.

Her üyenin sembolize edildiği bir karekter var ve karekterinizin sayaçları yardımıyla, diğer arkadaşları (pals) ruh durumunuzdan haberdar edebiliyorsunuz.

Muxlim Pal’de Kur’an-ı Kerim dinleme olanağıda mümkün.