BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.505,60
HABER /  DÜNYA

Bu da Mercedesli pamuk şekerci

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, geçimini Mercedes marka otomobiliyle pamuk şeker satarak sağlayan seyyar satıcı, görenleri şaşırtıyor. <br/>...

Abone ol

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, geçimini Mercedes marka otomobiliyle pamuk şeker satarak sağlayan seyyar satıcı, görenleri şaşırtıyor.
Kadirli’de 1996 model Mercedes marka otomobiliyle pamuklu şeker satan 38 yaşındaki Ferhat Sabır, pamuklu ve elmalı şeker satarak otomobilini aldığını söylüyor. Önceleri eski model bir pikap ile satış yaptığını söyleyen seyyar satıcı, çok çalışarak daha sonra hayalindeki otomobil olan Mercedes’i aldığını belirtiyor. Özellikle okul önlerine Mercedes’i ile gelen Ferhat Sabır, daha sonra otomobilin bagajından pamuklu şekerleri çıkartıp seyyar değneğine takıp satış yapıyor.
Yaptığı işten memnun olduğunu belirten Sabır, “Mercedes ile pamuklu şeker sattığımı görenler ilk başta şaşırıyor. Pamuklu şekerin tanesini 1 TL’den satıyorum. Satışlar da çok iyi. Otomobil sayesinde daha geniş alana daha çabuk ulaşıyorum. Bundan sonraki amacım, biraz daha fazla çalışıp Mercedes marka aracımın modelini yükseltmek” dedi.
(İHA)