BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.432,70
HABER /  GÜNCEL

Bu ben miyim Aman Allah'ım

7 yaşındayken çenesine inşaat demiri saplanan genç, o anın fotoğrafını görünce böyle tepki verdi.

Abone ol

Kaza fotoğrafına bakan Mehmet Demir, şaşkanlığını "Bu ben miyim. Aman Allah'ım. Böyle bir olayı yaşadım ama o anki halimi şimdi ilk defa görüyorum." sözleriyle dile getirdi.

Kahramanmaraş'ta yaşayan Mehmet Demir 21 yıl önce evlerinin damında oyun oynarken korkunç bir kaza geçirdi. O tarihte henüz 7 yaşında olan Demir, evlerinin çatısında zıplarken yaklaşık 1 metrelik inşaat demiri sol çenesinden girip, sağ yanağından çıktı.

Mahalledeki demir doğrama ustası, makasla demir çubuğu kesti. Boyu 1 metreyi bulan demir çubuk araca sığmayınca Mehmet motosiklet sepetinde hastaneye götürüldü. 40 dakika süren ameliyatın ardından Mehmet'in çenesine saplanan demir çubuk çıkartılırken, parçalanan diline 19 dikiş atıldı. Uzun süren tedavi sonrasında Mehmet sağlığına kavuştu.

"YAŞAMAM BÜYÜK MUCİZE"
21 yıl önce ölümün eşiğinden dönen Mehmet Demir'e SABAH ulaştı. Şu an 28 yaşında ve evli olan Mehmet Demir, yıllar önceki kazanın fotoğraflarını ilk kez gördü. Fotoğrafları görünce tekrar kazayı yaşadığı günü hatırlayan genç, "Bu ben miyim. Aman Allah'ım. Böyle bir olayı yaşadım ama o anki halimi şimdi ilk defa görüyorum. Yaşamam mucize olmuş. Bu olayda tek hatırladığım şey ben demir ağzımda yerde yatarken etrafımda toplanmış insanların bana bakışları...Annemim beni gördüğünde bağırarak bayıldığını hatırlıyorum. Acılar için kıvranıyordum. Bu fotoğrafları gördükten sonra yaşamamın büyük mucize olduğunu düşünüyorum. Bu fotoğrafları saklayıp kendi çocuğuma ve yeğenlerime göstereceğim" dedi.

demir.jpg