BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Bu adamın ailesi ağzınızı açık bırakacak!

Önce berdel usülü evlendi. 30 yıl sonra 15 yaşındaki bir çocuğu ikinci eş olarak aldı. 14 çocuklu adam evlatlarının adını ise bilmiyor.

Abone ol

İNTERNETHABER- 2 eşi ve toplam 14 çocuğu var. 30 yıl önce berdel evliliği yaptı, ilk eşinden 11 çocuk sahibi oldu. 30 yıl sonra da 15 yaşındaki çocuk gelinle evlendi ve ondan da 3 çocuk yaptı.

İşte Urfalı "imam"ın şaşkına çeviren aile hikayesi;

15 YAŞINDAKİ KIZ İÇİN TARLASINI SATTI

Adana'da, 30 yıl önce berdel evliliği yapan İmam Kaçkan, yıllar sonra aşık olduğu 15 yaşındaki kız uğruna tarlasını satarak onu da ikinci eş olarak aldı. İki eşinden toplam 14 çocuğu olan Kaçkan, çocuklarının hepsinin ismini sayamadı. Daha iyi bir yaşam ümidiyle Adana'ya gelen 17 nüfuslu Kaçkan ailesi derme çatma bir çadırda hayata tutunmaya çalışıyor.

1.20120528140416.jpg

3 METREKARE ÇADIRDA 17 KİŞİ YAŞIYOR

52 yaşındaki İmam Kaçkan, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinden daha iyi bir yaşam için Adana'ya geldiğini söyledi. Kaçkan, Adana'da 5 yıldır 3 metrekare çadırda 17 kişi yaşamak zorunda kaldıklarını belirterek, "1982 yılında ailem tarafından ablam Hatun, ilk eşim Halime'nin babasına berdel olarak verildi. Halime ile olan evliliğimden 11 tane çocuğum oldu" dedi.

2.20120528140428.jpg

15 YAŞINDAKİ 'ÇOCUK GELİN'

Kaçkan, 15 yıl önce köylerinde Fatma Dokay isimli bir genç kıza aşık olduğunu ve tarlasını satıp düğün masrafı yaparak genç kızla evlendiğini ifade ederek, "Sevdiğim için ikinci kez evlendim. İlk eşime resmi nikahım olduğu için ikincisine dini nikah yaptırdım. Benden 20 yaş küçük ama onu çok seviyorum. İki eşim var ancak aralarında hiç anlaşmazlık çıkmıyor. Ben ikisini de seviyorum" diye konuştu.

TARLA SATILINCA AÇ KALDILAR

3.20120528140439.jpg

Tarlayı sattıktan sonra geçim sıkıntısı çektiklerini ve kendisinin hasta olduğu için Adana'ya geldiklerine dikkat çeken Kaçkan, "Çocuklarım burada okula gidiyor. Ancak biz 5 yıldır çadırda yaşıyoruz. Çocuklarımın hiçbirinin işi yok hepsi tarlada çalışıyor. Bunlardan bir kaçı memur olsa ya da en azından asgari ücretle çalışsa iyi olur.Hayatımızı biraz düzelir ama olmuyor. Maddi anlamda çok kötü durumdayız" dedi.

3 metrekare çadırda 17 kişi yaşayan Kaçkan ailesinin reisi İmam Kaçkan, 3 çocuğun ismini hatırlayamadı.

ADANALI ÇİFTİN GELİN ARABASININ ARKASINDAKİ
YAZI GÜNÜN KONUSU OLDU...
BAKIN NE YAZMIŞLAR! DİĞER SAYFADA...
[PAGE]
ARABADAKİ YAZI GÜNÜN KONUSU OLDU

Adana'da dünya evine giren bir şahıs, ailenin tek oğlu olduğunu ve eşine olan sevgisini ilginç bir şekilde ilan etti. Düğün arabasının arkasına "Anamın ilk ve son gelini" yazdıran damat, büyük ilgi gördü.

Adana'da dünya evine giren Kemal ve Serpil Aktaş çifti, düğün arabasındaki yazı ile davetlilerin ve Adanalıların ilgi odağı oldu.

Evin tek oğlu olan ve eşini çok seven Kemal Aktaş, kendi kullandığı düğün arabasının arkasına "Anamın ilk ve son gelini" diye yazdırdı.

1.20120528135511.jpg
Sürücülerin şaşkın bakışları arasında düğünün olacağı salona doğru yol alan Kemal Aktaş, eşiyle birlikte kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına da poz verdi. Aktaş, annesini ve eşini çok sevdiğini için otomobilinin arkasına böyle bir yazı yazdığını belirtti.


ARABANIN MOTORUNDAN YILAN ÇIKTI...
İTFAİYE ÇAĞRILDI... DİĞER SAYFADA...
[PAGE]
ARABANIN MOTORUNDAN YILAN ÇIKTI

Malatya’da bir arabanın motoruna sıkışan yılanı itfaiye ekipleri çıkardı.

44 NA 944 plakalı otomobilin sahibi Özcan Duman, Kale ilçesinden Malatya merkezdeki Saray Mahallesi'ne doğru seyir halindeyken otomobilinin motor kısmından gelen sesler üzerine şüphelendi ve kaputu açtı.

Kaputu açtığında motor kısmında yılan olduğunu gören Duman, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hummalı bir çalışma sonrasında motora sıkışan yılanı çıkardı. Vatandaşların şaşkın bakışları altında doğaya bırakılan yılan gözden kayboldu.

Otomobilin sahibi Özcan Duman, “Otomobilin motor kısmında bir kıpırdama gördük. Baktığımızda yılan olduğunu fark ettik. İtfaiye ekipleri çıkardılar. Kale ilçesine gitmiştik, tahminen orada girmiş olabilir” diye konuştu.

1.20120528142715.jpg