BIST 10.471
DOLAR 32,74
EURO 35,07
ALTIN 2.441,75
HABER /  MAGAZİN

Britneyden yasaklanacak klip!

Magazin yok, sanatımla gündeme geleceğim dedi ama yine duramadı. İşte tüm dünyada konuşulan o kareler;

Abone ol

Son albümü 'Circus' ile dünya turnesine çıkan Amerikalı şarkıcı Britney Spears'in 'Gimme More' isimli videosuna çektiği klipten çok özel kareler ilk defa gün ışığına çıktı. Böylece üstsüz poz veren ünlüler kervanına Spears de dahil oldu.

Geçtiğimiz yıl olay olan özel hayatıyla gündemden düşmeyen, bu yılsa daha çok müziğiyle basında yer almak istediğini her fırsatta dile getiren iki çocuk annesi 27 yaşıbdaki şarkıcı Brtiney Spears, yeni albümü Circus'tan (Sirk) 'Gimme More' (Daha Fazla Ver) isimli şarkısına çektiği klipten çok özel görüntüleriyle ilk defa The News Of The World gazetesinin internet sayfasında yer aldı.

AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA...

[PAGE]

  Spears'in üstsüz yayınlanan fotoğraflarında göğüsleri, gerçek olmayan dövmelerle boyanmış. Ancak boyalara rağmen dolgun göğüsleri kolaylıkla fark edilen şarkıcı, böylelikle ilk defa basında üstsüz pozlarıyla gündeme gelmiş oldu.

Albümünün hit şarkısı için çektiği klipte siyah bir perukla kamera karşısına geçen şarkıcı, bir striptiz kulübünde dans ederek şarkısını söylüyor. Oldukça seksi pozlarıyla bir hayli kışkırtıcı görünen Britney, bu fotoğraflarıyla hayranlarını biraz şaşırtacak gibi görünüyor.


 

[PAGE]

  


 

[PAGE]

  

 

[PAGE]



 

[PAGE]




Gazeteport