BIST 10.056
DOLAR 32,23
EURO 34,83
ALTIN 2.422,96
HABER /  MAGAZİN

Britney tekrar klinikte

Malibu'daki bir klinikte tedavi gören ünlü şarkıcı Britney Spears'a, ailesi ve eski eşlerinden destek geldi.

Abone ol Malibu'daki bir klinikte tedavi gören ünlü şarkıcı Britney Spears'a, ailesi ve eski eşlerinden destek geldi.

People dergisinin internet sitesinde yayınlanan habere göre, geçirdiği başarısız evlilikten sonra problemli günler yaşayan, saçlarını kazıtan ve "taşkın" davranışlarının ardından kliniğe yatan Spears için yakınları seferber oldu.
 
Tedavi olmak için başvurduğu klinikten ayrılan, ancak sonra yeniden dönen Spears'ın babası Jamie Spears (54), Lousiana'daki evinden Fox News'a yaptığı açıklamada, kızıyla ilgili olarak, ''O, hasta küçük bir kız. Biz de onun iyileşmesi için çaba gösteriyoruz'' dedi.
 
Anne Lynne ve baba Jamie Spears, kızlarının problemlerinin insanların düşündüğü tarzdan sorunlar olmadığını belirterek, ''Kızımız için endişeleniyoruz'' ifadesini kullandılar.
 
Britney Spears'ın menajeri Larry Rudolph ise şarkıcının intihar etmemesi için gözetim altında tutulduğu yönündeki iddiaları yalanladı.
 
Spears ile ilgili değişik basın organlarında yanlış iddiaların ortaya atıldığını belirten Rudolph, ''Haberler tamamıyla yanlış. O, tedavi görüyor ve bu tip haberler de çok üzücü. Britney, iyileşmeye çalışıyor'' dedi.
 
Bu arada, Britney Spears'ın halen ayrı yaşadığı ve boşanma davası açtığı eşi Kevin Federline'ın, Spears'ın sağlığından ve iki oğullarının geleceklerinden endişeli olduğu belirtildi.
 
Federline'ın çocukları ve Britney Spears için en iyiyi istediğini belirttiği ve iyi dileklerini ilettiği ifade edildi.
 
Spears'a destek verenler arasında, Las Vegas'ta evlendiği ve 55 saat sonra ayrıldığı ilk eşi Jason Alexander da yer aldı. Aynı zamanda Britney Spears'ın çocukluk arkadaşı da olan 25 yaşındaki Alexander, ''Kevin Federline da iyi bir insan. Biliyorum ki çocukları için en iyiyi istiyor'' dedi.