BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,75
ALTIN 2.396,66
HABER /  GÜNCEL

Brezilyalılar şampiyonluğa inanıyor

Brezilyalı oyuncular şampiyonluk yarışından son günlerde yaşananlara dek çok konuda açıklamalar yaptılar.

Abone ol

Trabzon'a alışabildin mi sorusuna Alanzinho, "Yaklaşık 2 seneyi geride bıraktım. Daha önce oynadığım ülkelerden farklı bir yer. Kendine özgü gelenek ve adetleri var. Burada olumlu bir hayat oluşturdum. Çok da güzel ilişkiler kurdum" şeklinde cevap verdi.

Jaja ise Trabzon'daki yaşamla ilgili olarak, "Buraya ilk geldiğimde takım arkadaşlarım tarafından çok güzel ve sıcak karşılandım. Hızla gruba katıldım. Alanzinho'da burada bana daima destek oldu uyum sürecim kısa sürede gerçekleşti" dedi.

ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ RAKİBİMİZ KADAR VAR
Şampiyonluk şanslarını da değerlendiren ikiliden Alanzinho, "Ligin ilk yarısında çok iyi bir performans yakaladık ve çok büyük avantaj yakaladık. Ama son haftada bu şansımızı yitirdik. Buna karşın en az rakibimiz kadar şampiyonluk yolunda şansımız var" ifadelerini kullandı.

SUÇLU OLARAK HAKEM GÖSTERİLİR
"Gittiği ülkelerde bu kadar fazla hakem konuşuldu mu?" sorusuna Alanzinho, "Nereye giderseniz gidin, işler yolunda giderken kimse hakemlerden veya başka işlerden şikayet etmez. Ancak işler kötü gittiğinde sorumluluğu yıkacak insan ararlar. Çoğu zaman da günah keçisi olanlar hakemler oluyor. Bu hangi ülkeye giderseniz gidin, böyledir" cevabını verdi.

FENERBAHÇE'DEKİ BREZİLYALILARA "ARTIK KAYBEDİN" DİYORUM
Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı vatandaşlarının şampiyonluk yarışındaki düşüncelerinin sorulması üzerine Jaja şu ifadeleri kullandı: "Artık yeni bir dönemece girdik. Onlarla profesyonellik dahilinde konuşuyoruz. Ben onlara artık bir an evvel kaybedin diyorum, onlar da bana aynı şekilde takılıyorlar. Bunun ötesine geçmiyor konuşmalarımız"