BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,59
ALTIN 2.380,51
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na çok ağır sözler

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Namuslu bir genel başkansa AK Partili yöneticinin ismini açıklasın" ifadelerini kullandı.

Deniz Baykal'ın Oda TV yazarı İklim Bayraktar'ı taciz iddiası AK Parti-CHP düellosuna dönüştü. Bayraktar'ın taciz iddiasını dile getirdiği görüşmenin ikinci bölümünü kamuoyu ile paylaşan Kılıçdaroğlu'nun sözleri AK Parti kurmaylarını ayağa kaldırdı.

KILIÇDAROĞLU "BEN AÇIKLAYACAĞIM" DEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu taciz iddiasının konuşulduğu o görüşmede Bayraktar'ın AK Partili yönetici hakkında bir iddiayı kendisine anlattığını söylemiş ve "Onun açıklanmasını isterim. Açıklamazsa ben açıklamayacağım. Çünkü benim elimde teyp bandı yok" diye konuşmuştu.

NAMUSLUYSA KAMUOYUNA AÇIKLASIN

“CHP içindeki Bizans oyunlarına bizim aklımız ermiyor” diyen Bozdağ “Eğer namusluysa konuyu bütün yönleriyle kamuoyuna açıklasın.” dedi.

Meclis’te konuşan Bozdağ, Yüksek Seçim Kurulu’nun yurtdışında bulunan vatandaşların oy kullanmalarını engellemesi hakkında da “Bu karar kanunlara aykırıdır.” diyerek YSK'ya kararından dolayı tepki gösterdi.