BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Böyle seçim vaadi ne görüldü ne duyuldu!

Seçimi kazanırsa parti kuracak, Başbakan olacak. Kayseri Yahyalı ilçesi adayı uçtu!

Abone ol

Yahyalı Belediyesi için bağımsız aday olan ve son olarak Kalkınma Bakanlığı’nda Planlama Uzmanı olarak görev yaptığını ifade eden Hasan Dursun, önce Yahyalı’nın çehresini değiştireceğini söyledi. Uzun vadeli planları bulunduğunu söyleyen Dursun, şöyle devam etti:

 PARTİ KURACAĞIZ

"Seçilmememizin ardından kuracağımız parti ile aynı zamanda idam cezasını geri getirip, ülkede başta artan cinayetler olmak üzere suç oranlarını da bu yolla azaltacağız. Allah’ın izniyle en geç 2019 yılında olmayı hedeflediğim Başbakanlığım döneminde yapacağım ilk işlerden biri de fidanlığın olduğu bölgeyi daha da genişleterek, 10 bin öğrenci kapasiteli Türkiye’de birinci, dünyada ise ilk 100’e giren bir üniversite yaptırmak oluşturacaktır."

OBEZİTE İLE MÜCADELE EDECEĞİZ

Obezite ve romatizma konusunda da harekete geçeceklerini söyleyen Dursun, "Obezite ile mücadele edeceğiz. Romatizma ile mücadele de kilit bir konumda bulunduğu için hamam ve sauna yaptırılacak. Hamam ve sauna yapımı için öncelikle Japon Yardım Kuruluşu JICA’ya başvurularak oradan hibe desteği alınmaya çalışılacak. Yün yatak ve yün yorgan, romatizma ile mücadele de yaşamsal bir önem taşıdığı için insanların yatak ver yorganı kullanmaları teşvik edilecek" dedi.