BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Böyle patladı

Giresun-Gümüşhane Karayolu’nda dün akşam saatlerinde meydana gelen LPG tankeri patlamasının yeni görüntü ve fotoğrafları ortaya çıktı....

Abone ol

Giresun-Gümüşhane Karayolu’nda dün akşam saatlerinde meydana gelen LPG tankeri patlamasının yeni görüntü ve fotoğrafları ortaya çıktı.
Yörede yaşayan vatandaşların cep telefonları ile çektiği görüntülerde LPG tankının alev alma anı dakika dakikasına kaydedilirken, görüntülerde ise patlama sırasında vatandaşların yaşadığı panik dikkat çekiyor. Olay sonrası uzaktan çekilen fotoğraflar ise patlamanın dehşetini ortaya koyuyor.
Giresun-Gümüşhane Karayolu’nda dün akşam saat 19.00 sıralarında LPG yüklü tanker Doğankent ilçesi çıkışı Arslancık köyü mevkiinde virajı alamayarak yan yatmış, sürücüsünün araçtan inmesinin ardından büyük bir patlama meydana gelmişti. Patlamanın ardından aracın LPG yüklü tankeri yaklaşık 50 metre uzaklıkta Harşit Çayı’nın diğer yakasına uçarken, başta motoru olmak üzere çok sayıda parçası da etrafa saçılmış, patlamanın etkisiyle yolun üstünde ve altında bulunan ormanlık alanda yangın çıkmıştı. Patlama ve yangınlar nedeniyle yolda ulaşım yaklaşık 2 saat sağlanamamıştı.
(İHA)