BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Böyle manyak görülmedi

3 kadın vahşice tecavüz edilip öldürüldü. Tüm detaylar gazetede yazdı. Peki onları öldüren kimdi dersiniz? Bakın o manyak kimdi?

Abone ol

2005, 2007 ve 2008 yıllarında 3 yaşlı kadın önce tecavüz edildi ardından işkenceyle öldürüldü. Olayı araştıran polis ilginç bir isme ulaştı. Onları bir gazeteci öldürmüştü. Ve cinayetleri de en ince ayrıntısına kadar haber yapmıştı.

ÖNCE ÖLDÜRDÜ SONRA YAZDI

Makedonya’daki bir gazetede muhabir olan ve cinayetlerle ilgili olarak polisin açıklamadığı ayrıntıları yazan Vlado Taneski, 3 yaşlı kadını öldürdüğü şüphesiyle gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan gazeteci intihar ederek hayatına son verdi.

GAZETECİ GÖZ ALTINA ALINDI

Makedonya’da bir gazeteci, 3 yaşlı kadını öldürdüğü şüphesiyle gözaltına alındı. Yetkililerin açıklamalarına göre, Utrinski Vesnik gazetesinde muhabir olan Vlado Taneski, ilk olarak, yazılarında polisin açıklamadığı cinayetin ayrıntılarına yer vermesi üzerine şüpheli görüldü.

BİR KADIN DA ARANIYOR

56 yaşındaki gazetecinin, 2 yaşlı kadının öldürülmesi olayıyla ilgili baş zanlı olarak dün gözaltına alındığı belirtildi.  Ancak 3 kadını öldürmekten suçlanan gazeteci bugün intihar ederek hayatına son verdi.

Gazetecinin bir kadının daha öldürülmesiyle ve hâlâ bulunamayan 78 yaşındaki bir kadının kaybolmasıyla bağlantısının olduğundan da şüphe ediliyordu.

İŞTE CİNAYETLERİN ÖYKÜSÜ

Üç cinayetin 2005, 2007 ve 2008 yıllarında işlendiği kaydedildi. Yaşlı kadınların öldürülmeden önce tecavüz edildikleri ve işkenceye uğradıkları da saptanmıştı. Kurbanların tamamı çıplak, telefon kablolarıyla bağlanmış ve boğulmuş olarak bulunmuştu.

Taneski’nin Utrinski Vesnik gazetesindeki editörü ise Associated Press ajansına yaptığı açıklamada, “Hepimiz şok içindeyiz. Onu çok sessiz bir insan olarak bilirdik. Onun bu tür bir şey yapabileceğine asla inanamıyorum” dedi.