BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.400,50
HABER /  POLİTİKA

Saadetten sünnet şöleni

Saadet Partisi Kadıköy Yeni Sahra mahalle teşkilatı başarılı faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Abone ol

Saadet Partisi Kadıköy Yeni Sahra Mahalle temsilciliği, çoğunluğunu dar gelirli ailelerin oluşturduğu 30 çocuğu sünnet ettirdi. Partinin hareketli teşkilatlarından Yeni Sahra, hayırlı bir organizasyona imza attı.

Minik yavrular sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını attılar. Teşkilatın lokalinde yapılan sünnet şölenine geniş bir katılım vardı.. Çocuklara sünnet sonrası hediyeler verildi.

Törende bir konuşma yapan Saadet Partisi Kadıköy İlçe Başkanı Erdal Uçar, çocuklarımıza milli manevi değerleri aşılanması gerektiğine dikkat çekerek, “İslami hassasiyetlerle donatmazsak toplumun çöküşü kaçınılmaz olacaktır. Bu nedenle yavrularımızı yaz Kur’an kurslarına verelim” dedi.

Kadıköy İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Güzeloğlu, da ahlak ve maneviyatın olmadığı ailelerin yaşadığı dramlardan örnekler verdi. Alkol ve sigara kullanım yaşının 11’e indiğinin altını çizen Güzeloğlu,  “Okul önlerinde uyuşturucu satılıyor.. Yavrularımıza sahip çıkalım. Sadece sünnet törenlerinde değil, eğitimlerinin de İslami olması için gayret gösterelim” diyerek ebeveynleri uyardı. 

Mahalle temsilcisi Mehmet Korkmaz, hayırlı bir işi yerine getirmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyleyerek, çalgıyla değil dine ve geleneklere uygun bir şekilde sünnet merasimini gerçekleştirdiklerini ifade etti.