BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,67
ALTIN 2.407,43
HABER /  DÜNYA

Böyle hayvan sevgisi görülmedi

Gaziantep’te, 2 yıl önce sokakta bulduğu gözleri görmeyen kediye sahip çıkan kadın, "Kedimin gözlerinin açılması için her şeyimi veririm" ...

Abone ol

Gaziantep’te, 2 yıl önce sokakta bulduğu gözleri görmeyen kediye sahip çıkan kadın, "Kedimin gözlerinin açılması için her şeyimi veririm" dedi.
2 sene evvel Balıkesir’de döner dürümcülerinin önünde gözleri görmeyen ve döner kokularını aldıkça bağıran yavru kediyi görerek ona sahip çıkan hayvansever kadın, kedinin kendisine can yoldaşı olduğunu söyledi. İsmini ’Pati’ koyduğu kedisini canından çok sevdiğini dile getiren kadın, şunları söyledi:
“Kedimin ismi Pati. Ben bu kediyi Balıkesir’in Akçay ilçesinde sokakta çarşıda bağırırken, sesi kısılmış bir vaziyette gördüm. Daha yavruydu. Atmışlar bu kediyi sokağa. Annesi mi bırakmış, yoksa birileri mi bırakmış tam olarak bilmiyorum. Tezgahın altında böyle çarşının içinde ölmek üzereydi. Pis ve paspal bir haldeydi. Çok küçüktü yani. Karşısında da dönerciler vardı. Etin kokusunu alıyor ve daha çok bağırıyordu.”
Pati’yi alıp almamakta tereddüt yaşadığını ve 3 defa gidip geldiğini belirten hayvansever kadın, “Alayım mı, almayayım mı diye 3 defa gittim geldim. En sonunda aldım. O gün bugündür benim yanımda kalıyor. Bensiz de yapamıyor” diye konuştu.
Pati’yi her gittiği yere götürdüğünü kaydeden ve gözlerinin açılması için her şeyini verebileceğini ifade eden hayvansever kadın, “Ben nereye gidersem oda benimle geliyor. Her iki gözü de kör, açılmıyor. Gözlerinin açılması için her şeyimi veririm ama açılmıyor. Beraberiz, Allah bizi ayırmasın” şeklinde konuştu.
Canından çok sevdiği Pati ile birlikte Gaziantep sokaklarında gezinti yapan hayvansever kadın, omzundaki gözleri görmeyen kedisi ile birlikte gezisine devam etti.
(İHA)