BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Böyle ceza görülmedi

Erzincan 1. Amatör Küme takımı Akyazı Belediyespor'a saha kapatma cezası verildi. Ceza verilmesine verildi ama...

Abone ol

Son haftalarda Erzincan amatör küme maçlarında çıkan olaylar sebebiyle, yazılı bir açıklama yapan Erzincan Valisi Ali Güngör, amatör küme maçlarında yaşanılan olaylarda verilen cezalar hakkında bilgi verdi. 12 Şubat 2007 tarihinde yapılan yazılı açıklamada; futbol sahalarında meydana gelen olaylar ve bu olaylara bağlı olarak hangi takımlara ve futbolculara kaçar maç ceza verildiği açıklandı.

Vali Ali Güngör imzasıyla yapılan açıklamada; "18 Kasım 2006 tarihinde 1. nolu Terzibaba sahasında Akyazı Belediyespor-Çayırlı Belediyespor takımları arasında yapılan futbol müsabakasında, maçın ikinci yarısında futbolcuların birbirlerine faul yapmasının ardından hakemin kırmızı kart göstermesi neticesinde oyuncular arasında yaşanan münakaşaya seyircilerin de katılması üzerine olaylar çıkmıştır. Akyazı Belediyespor'a 1 maç saha kapatma cezası, 2 sporcusuna 2, 1 sporcusuna 3, 1 sporcusuna 4 ve 1 sporcusuna 5 maç, Çayırlı Belediyespor'un 2 sporcusuna ise 3 maç müsabakalardan men cezası verilmiştir." açıklamasında bulundu.

Akyazı Belediyespor Kulüp Yöneticisi İsmet Beydilli ise yaptığı açıklamada, Akyazı Belediyespor'a ait herhangi bir futbol sahasının olmadığını, futbol sahası olmayan bir takıma nasıl, saha kapama cezası verildiğini anlamadıklarını ifade etti.