BIST 10.175
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.405,45
HABER /  GÜNCEL

Boyacıya, 'AK Parti broşürü' dayağı!

Trabzon Akçaabat'ta, AK Parti broşürünü almadığı için dövüldüğünü iddia eden ayakkalı boyacısı Celal Başkan, suç duyurusunda bulundu!

Abone ol

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, ayakkabı boyacılığı yapan 23 yaşındaki Celal Baştan, AK Partililer'in dağıttığı seçim broşürünü almadığı için bir kişinin saldırısına uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

İlçe merkezinde ayakkabı boyacılığı yapan Celal Baştan, iddialara göre AK Parti'ye ait seçim aracının camından uzatılan broşürü almadı.

Bunun üzerine aracı durdurarak inen 38 yaşındaki Cengiz Altıntepe, iddiaya göre boyacı Baştan'a hakaret etti ve elindeki tahtayla vurdu. Boyacı Baştan da, Altıntepe'ye işinde kullandığı tabure ile karşılık verdi. Araya giren çevredekiler kavgayı ayırırken olaya polis müdahale etti.

Celal Baştan, getirildiği karakolda, Cengiz Altıntepe'den şikayetçi oldu.

Baştan, geçimini ayakkabı boyacılığı ile sağlamaya çalıştığını belirterek, "Seçim aracının camından broşür vermek istediler. Ben de 'Gidin başımdan' dedim. Bunun üzerine küfür ve hakaret ettiler. Bir anda neye uğradığımı şaşırdım. Bana saldırdılar. O kişiden şikayetçiyim" dedi.

Seçim görevlisi Cengiz Altıntepe ise Emniyet'te alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Taraflar alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürüdüğü öğrenildi.