BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Botanikadan ekonomik yeni paket

Evinde, işyerinde çiçek sevgisini taşıyanlara müjde! Hobi bahçeciliği alanında öncü firma Botanika paket sundu.

Abone ol

Evinde, işyerinde çiçek sevgisini taşıyanlara müjde! Hobi bahçeciliği alanında öncü firma Botanika’nın çiçek açan ve çiçeksiz bitkiler için ürettiği Çiçek Coşturan ürünü artık 5 litrelik ambalajlarda. Çiçeklerine daha fazla ilgi ve bakım göstermek isteyenlere Botanika ekonomik yeni paketini sunuyor.

Bir kaç tohum tanesi, bir parça toprak, biraz su, biraz da güneş. Bunların bir araya gelmesi ile ortaya çıkan eşsiz güzellikte çiçeklerimiz. Kendilerine gösterilen sevgiyi rengârenk açarak ve mis kokarak bizlere hediye eden çiçeklerimizi düşünen Botanika, onların daha canlı ve sağlıklı görünmeleri için Çiçek Coşturan Ailesi ile destek veriyor.

Ancak Botanika bu kez, alıştığımız 600 cc’lik ambalajların yanı sıra evinde, işyerinde profesyonel olarak çiçek yetiştirenleri de düşündü. Çiçek açan ve çiçeksiz bitkiler için piyasaya sürdüğü Çiçek Coşturan ürünü artık 5 litrelik bidonlarda, hem de çok ekonomik.

Botanika yine herkesin doğaya bir adım daha yakınlaşmasını sağlıyor. Çiçek Coşturan ürününü yeni 5 litrelik ekonomik ambalajlarda çiçekseverlerle buluşturuyor. Her daim ilgiye ihtiyaç duyan çiçeklerimizin ihtiyacı olan tüm besin öğelerini içeren Çiçek Coşturan ürününün yeni paketi uzun ömürlük.

“Çiçekleri ve çiçekseverleri düşündük”
Botanika Ürün Geliştirme Müdürü Erkan Şamcı, “Biz Botanika olarak Çiçek Coşturan ürününü çiçeklerin ihtiyacı olan besin öğelerini bir kerede karşılayabilmelerinden hareket ederek ürettik. 600 cc olan Çiçek Coşturan ürünlerimiz yanında, artık 5 litrelik ekonomik yeni ambalajı ile çiçekseverlerle buluşuyor. Evinde, işyerinde çiçek sevgisini taşıyanlar, Botanika’nın bu yeni ekonomik ürünü ile çiçeklerini besleme keyfini yaşayacaklar”. İç mekan bitkilerinin kış döneminde de besine gereksinim duyduklarının altını çizen Şamcı, bu dönemde gübrelemeye önem verilmesine ve gübreleme esnasında da Botanika’nın Çiçek Coşturan ürünlerinin kullanılabileceğine dikkat çekiyor.

Bahçelere ve çiçeklere hayat katan Botanika’nın iç ve dış mekân bitkileri için sunduğu Çiçek Coşturan Ailesi ve Botanika hakkında daha fazla bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.