BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.430,18
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Bosch'dan otomatik park teknolojisi!

Bosch sürücüler için otomatik park uygulamasını tanıttı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Bosch'dan otomobil park etme konusunda devrim niteliğinde bir yenilik geliyor. Artık sürücülerin araçlarını park etmesi tarih oluyor. 

Alman elektronik ve mühendislik firması Bosch dar alanlarda park sorunu yaşayan sürücüler için inanılmaz bir yeniliğe imza attı. Bosch'un yarattığı kendi kendisini park eden araç uygulaması otomobile yerleştirilen 12 sensör sayesinde yolu tarayan sistem sürtme veya sıyırma gibi sorunlar yaşamaksızın otomobili park edebiliyor.

1.20140109102623.jpg

Yani park sorunu yaşayan sürücüler kaldırım kenarında durarak telefonlarından bastıklar 1 tuşla araçlarını sorunsuz bir şekilde park edebilecek.

Bosch Las Vegas Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) yeni geliştirdiği otomatik park uygulamasını tanıttı. Avrupa ve Amerika'daki alışveriş merkezleri, ofisler ve kamuya açık park alanlarına yaygın olarak kullanılabilecek sistemin araç sahiplerine büyük kolaylık sağlayacağı belirtildi.

2.20140109102633.jpg

Ayrıca Samsung firması BMW'nin yeni elektronik aracı i3 için geliştirdiği teknolojiyi Gear modeli akıllı saatler için uygun şekilde  tasarladığını açıkladı. Samsung Gear akıllı saat ile aracın gidiş menzilini şarj gereksinimlerini ve otomatik park, çalıştırma ve yön verme gibi birçok fonksyonel özelliklerin kullanılacağınıda açıkladı. 

İşte Bosch'un yeni otomatik park uygulaması: