BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.402,55
HABER /  GÜNCEL

Boşandığı eşine tecavüz etti

Samsun'da boşandığı eşinin evine zorla girip tecavüz ettiği önü sürülen kişinin 14 yıla kadar hapsı isteniyor.

Abone ol

Ayhan Savaşçı'nın (38), 4 yıl önce boşandığı eşi Sevinç E.nin (32) Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine zorla girip tecavüz ettiği gerekçesiyle yaklaşık 2 ay önce tutuklanan Ayhan Savaşcı'nın (38) yargılanmasına Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde başlandı.

Hakkında 14 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan sanık suçlamaları kabul etmeyerek, şöyle dedi:

''Olay günü çocuklarımı yemeğe götürmek için eve gitmiştim. Daha sonra geri geldik. Evde oturduk, birlikte çay içtik. Kendi rızası ile birlikte olduk. Ayrıca boşanmasının nedeni anne ve babasının sigorta parasından faydalanması için anlaşmalı olmuştu. Eşim telefonumda bir arkadaşımın eşinin mesajını yakaladı, yanlış anladı. Bu yüzden hakkımda zorla evine girip tecavüz ettiğim iddiasında bulunuyor.''

Olayın mağduru Sevinç E, sanıktan şikayetçi olmadığını belirterek, ''kendisiyle şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmıştık. Uzun bir süre aynı evi de paylaştık. Daha sonra kendisi evi terk etti. Olay günü de çocukları gezdirmek için evime gelmişti. Çocukları gezdirdikten sonra, geri geldiğinde eve zorla girip tecavüz etti. Ben kendisini adalete havale ediyorum'' dedi.

Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.