BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bornova'nın bir ayağı çukurda

Belediye kaynaklarının nasıl kullanıldığına kötü bir örnek daha. İzmir Bornova'da yeni döşenen Arnavut kaldırımları çökmeye başladı.

Abone ol

Bornova ilçesi Kurtuluş Caddesi mevkiinde bulunan Bornova Viyadüğü'nün ayak direklerinin bulunduğu yerde yapılan kaldırımlar çökmeye başladı.

Bornova Belediyesi tarafından yaklaşık 4 ay önce yaptırıldığı öğrenilen kaldırımların çökmesi vatandaşların belediyeye tepkisini artırdı.

Vatandaşlar; "Hafta sonları bu yolu çok sık kullanıyorduk. Ama kaldırımların çökmeye başlaması bizi tedirgin ediyor. Bu köprünün altında tinercilerde çok bulunuyor. Işıklandırma var ama can güvenliğimiz tam sağlanamıyor. Bu kaldırımlar yeni yapılmıştı. Otoyolu tutan direklerden kaynaklandığını düşünüyorduk. Ama çukurlar git gide büyüyor. Tedirginiz" dediler.

Çukurların otoyol altındaki otoparka doğru ilerlemesi ve küçük çukurların oluşmaya başlaması arabası olan vatandaşları da tedirgin ettiği belirtildi. Belediyeyi göreve çağıran vatandaşlar oluşan çukuru kapatmaya kimsenin gelmediğini dile getirdi.