BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Borca battı eroin ticareti yaptı

Muş'un Serinova Beldesi Belediye Başkanı Fahrettin Kılıçkıran'ın borçlarını ödemekte zorlanınca eroin ticaretine başlamış.

Abone ol

Makam otomobilinde 10 kilo 600 gram eroinle yakalanan Muş’un Serinova Beldesi Belediye Başkanı Fahrettin Kılıçkıran’ın (50) ödemekte zorlandığı borçları yüzünden uyuşturucu ticaretine başladığı ileri sürüldü.

Mersin’de uyuşturucu kaçakçılarına yönelik operasyon başlatan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Muş’a 35 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 2 bin nüfuslu Serinova Beldesi'nin Belediye Başkanı DP'li Fahrettin Kılıçkıran'ın ismine ulaştı.

Bir aydır telefonları dinlenen Kılıçkıran geçen pazar günü Muş’ta polis tarafından gözaltına alındı. Fahrettin Kılıçkıran’ın 49 AS 177 plakalı makam otomobilinde yapılan aramada, gizli bölmelere saklanmış 10 kilo 600 gram eroin bulundu. Van’dan getirdiği eroini yurt dışına çıkarmak isteyen Başkan Kılıçkıran ile kendisine bu konuda yardımcı olan B.S. gözaltına alındı.

Serinova Beldesi'nde 5 yıldır belediye başkanlığı yapan 5 çocuk babası Fahrettin Kılıçkıran'ın çevresinde dürüst bir kişi olarak tanındığını söyleyen bazı yakınları “Elden aldığı kişisel borçlarını bir türlü ödeyemedi. Bir defalık olmak üzere beyaz zehir ticaretine girdi ve yakalandı” dedi.