BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,67
ALTIN 2.410,50
HABER /  GÜNCEL

Boğaziçi Köprüsü'nde tehlikeli yolculuk

Boğaziçi Köprüsü'ndeki sunta taşıyan cip görenleri şaşkına uğrattı, ancak trafik ekiplerinin dikkatini dahi çekmedi!

Abone ol

Köprü üzerinde seyir halideki cipin içinde bulunan sürücü dahil 4 kişi pencereden çıkarttıkları elleriyle yaklaşık 2 metre uzunlukta 1,5 metre genişiliğindeki suntayı tutuyor. Cipin sürücüsü sol eliyle suntayı tutarken, sağ eliyle direksiyon hakimiyetini sağlıyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Boğaziçi Köprüsü Edirne istikametinde trafiğin yoğun olduğu akşam saatlerinde bir cipin tavanındaki sunta diğer sürücülerin dikkatini çekti. O sırada oradan geçmekte olan DHA ekibi kayda girdi. Kameraya yansıyan görüntülerde köprü üzerinde seyir halideki cipin içinde bulunan sürücü dahil 4 kişi pencereden çıkarttıkları elleriyle yaklaşık 2 metre uzunlukta 1,5 metre genişiliğindeki suntayı tutuyor. Cipin sürücüsü sol eliyle suntayı tutarken, sağ eliyle direksiyon hakimiyetini sağlıyor.

TRAFİK EKİPLERİ BİLE FARKETMEDİ

Trafiğin yoğun ve İstanbul'un en işlek yollarından biri olan Boğaz Köprüsü'nde, sürücünün hem kendi hayatlarını hemde trafikteki diğer araçların içinde bulunan vatandaşların hayatını hiçe saydığı görünürken, cipin bu tehlikeli yolculuğu kaza olmadan son buldu.