BIST 11.036
DOLAR 32,19
EURO 35,03
ALTIN 2.499,46
HABER /  GÜNCEL

Boğanın altında ezildi

Boğa kendini yakalamak isteyen görevliyi bir boynuz darbesiyle yere indirdi. Sonra da üzerinden geçti

Abone ol

ŞANLIURFA'da kesilmek istenirken sahibinin elinden kaçan kızgın boğa, kendisini yakalamak isteyenleri uzun süre uğraştırırken, panik yaşanmasına neden olurken belediye görevlilerinden birini ezdi.

Bağlarbaşı Mahallesi'nde kesilmek istenirken sahibi Ömer Çiçek'in elinden kurtulan boğa, bir anda kaçtı. Yakalanmak istenen boğa çevredekilere saldırınca Şanlıurfa Belediyesi'nden yardım istedi. Belediye görevlileri boğaya sakinleştirici iğne attı. İsabet eden iğneler ile daha da öfkelenen boğa kaçmayı sürdürdü. Eli sopalı bazı kişiler ve sakinleştirici iğne bulunan silahlı belediye görevlilerini peşinden koşturan boğa, çevrede toplanan meraklıların üzerine koşunca zaman zaman panik oldu. Kontrol edilemeyen boğa, elinde ip bulunan belediye görevlisi 35 yaşındaki Hasan Taplamacı'ya başıyla vurarak devirip ezdi.

Boğa, diğer görevliler tarafından taş atılarak uzaklaştırılırken Taplamacı'nın kolu ve elleri ezildi. Kızgın boğa daha sonra kendini görüntülemeye çalışan gazetecilere de saldırdı. Ardından da tel çiti deviren boğa, 1 saatlik mücadeleden sonra güçlükle yakalanıp sahibine teslim edildi.

Bayram için aldığı boğayı ellerinden kaçıran veya yanına yaklaşmaya korkan birçok kişi de belediyeden yardım istedi. Zaman zaman sokağa kaçan ve zorla yakalanan boğalar görevlilerin sıktıkları sakinleştirici iğnelerin ardından kesilebildi.