BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.438,45
HABER /  GÜNCEL

Bodrum'da sel felaketinden görüntüler

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde gök gürültülü sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi.

Abone ol

Cadde ve sokakların sularla kaplandığı ilçede, yağmur sularından ayaklarını ıslatmadan geçmek isteyen bir esnafın bulduğu yöntem ilginç görüntüler oluşturdu.

Yağışlı havayla ilgili uyarıda bulunulan Bodrum Yarımadası'nda, bugün sabah saatlerinden itibaren aralıkla devam eden ve öğle saatlerinde etkisini artıran sağanak yağmur, vatandaşlara zor anlar yaşattı. İlçe merkezi ve beldelerinde de etkili olan yağış nedeniyle bazı yollarda çökmeler oldu, bahçeler göle döndü. İtfaiye ve belediye ekipleri önlem aldı. Dereye dönen caddelerde esnaf, işyerine su girmemesi için çaba harcadı.

AYAKLARINI ISLATMADAN GEÇTİ

Sel suları nedeniyle dükkanına geçemeyen bir esnafın, içine girdiği ortadan kesilmiş plastik bidonla duvardan tutunarak ilerlemeye çalışması ilginç görüntüler oluşturdu. İşyeri sahibinin bu yöntemi başarıya ulaşmasıyla içerdeki müşteriler de aynı şekilde dışarıya çıktı.

ATATÜRK KOŞUSU YAPILAMADI

Geçen 27 Aralık'ta fırtına nedeniyle ertelenen ve bugün yapılması planlanan 'Atatürk Yol Koşusu' olumsuz hava şartları nedeniyle yine iptal edildi. Yukarı kesimlerden gelen yağmur sularının birleşip sele dönüştüğü yerlerde yaya trafiğinin yanı sıra araç trafiği de olumsuz etkilendi. Bir vatandaş da gazetecileri görünce su biriken yere protesto amaçlı olta attı. Denize ulaşan çamurlu su, denizin de rengini değiştirdi