BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 2.bölüm fragmanı Barış ile Filiz bakın nereye gidiyor

Shameless'ın Türkiye uyarlaması olan Bizim Hikaye 2.bölüm fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye yeni bölüm neler yaşanacak Hazal Kaya ile Burak Deniz'in başrol oynadığı Bizim Hikaye 2.bölüm fragmanı tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'de yayınlandığı günden itibaren hem beğenilen hem de eleştirilen Bizim Hikaye 2.bölüm fragmanı yayınlandı. Amerika'nın ünlü dizisi Shameless'ın uyarlaması olan Bizim Hikaye 2.bölüm neler olacak Filiz ile Barış aşkları nasıl büyüyecek? 

Bizim Hikaye geçtiğimiz hafta birinci bölümüyle ekranlara geldi. Uyarlama bir dizi olan Bizim Hikaye, alkolik bir baba ve 6 çocuğunun dramdan uzak eğlenceli hayatını anlatıyor. İlk bölümde reytinglerde iyi bir giriş yapan Bizim Hikaye yeni bölümde neler olacak?

BİZİM HİKAYE 2.BÖLÜM NELER OLACAK?

Fikri’nin maaş günü ortadan kaybolması tüm ailede panik yaratır ve her yerde Fikri’yi aramaya başlarlar. Fikri’nin kaybolması Barış ve Filiz’i Yunanistan’da sonlanacak maceralı bir yolculuğa sürükler. İstanbul’a dönüşlerinde Barış Filiz’le arasını düzeltmeye çalışırken, Cemil de Filiz’i polis gecesine davet eder. Filiz'e hem Cemil hem de Barış aşıktır. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Bizim Hikaye 2.bölüm fragmanı