BIST 9.506
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.491,52
HABER /  MEDYA

Meryem 9.bölüm fragmanı Savaş ile Meryem yüzleşiyor

Meryem 9.bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin reytingleri alt üst eden dizisi Meryem yeni bölüm neler olacak? Meryem, Savaş'a her şeyi itiraf edecek mi? Meryem 9.bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç'ın paylaştığı Meryem dizisi reytinglerde kimseye koltuğunu kaptırmıyor. Dün yayınlanan son bölüm ile ekrana gelen Meryem'in 9.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Meryem yeni bölümde neler olacak?

Meryem yeni bölümünde Sevinç ve bebeğinin ölümüyle sonuçlanan kaza en çok Meryem ile Savaş'ı etkilemişti. Savaş, evlenmeyi düşündüğü kadını kaybederken, Meryem işlemediği bir suçu üstlendiği için hapis cezası almıştı. Ayrıca Savaş'ın hedefi haline gelmiş ve hayatı mahvolmuştu. Zaman içinde her ikisi de yaşanan kazadan en çok zararı kendilerinin aldığını fark ederler. Meryem, sevgilisi Oktay'a olan güvenini kaybeder ve artık tüm yaşananlardan yorulduğunu fark eder.

MERYEM İLE SAVAŞ YÜZLEŞECEK

Meryem'in gitmesini ve daha Oktay'ın verdiği zararı engellemek isteyen Savaş, onu korumaya çalışır. İkili arasındaki yüzleşme ise üstü örtülü gerçekleri ortaya çıkarmaya başlar. Meryem, Savaş'ın daha fazla zarar görmemesi için sakladığı gerçeği söylemeye hazırlanır.

İŞTE MERYEM 9.BÖLÜM İLK FRAGMANI