BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.497,16
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 15.yeni bölüm fragmanı Barış bu bölüm var mı?

Bizim Hikaye 15.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 21 Aralık 2017 Perşembe günü ekrana gelecek olan Bizim Hikaye 15.yeni bölüm fragmanında neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Bizim Hikaye 15.yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'nin perşembe günleri ilgiyle izlenen dizisi Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın ekrana gelecek olan Bizim Hikaye 15.yeni bölüm detaylarına gelin yakından bakalım.

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye 15.yeni bölümde nefesler tutulacak. Barış'ın Filiz'i terk etmesi yayınlanan son bölüme damga vururken yeni bölümde neler olacak merak konusu oldu. 15. yeni bölüm fragmanına baktığımız zaman ise Bizim Hikaye'de şoke eden gelişmelere şahit oluyoruz. Bizim Hikaye yeni bölümde eve Aile Bakanlığı'ndan gelen memur damga vuruyor ve Filiz ile Rahmet hariç herkesi çocuk esirgeme yurduna yerleştiriyor. Hayatını kardeşlerine adayan Filiz'in ise bu durum karşısında ne yapacağı merak konusu oldu. İşte Bizim Hikaye 15.yeni bölüm fragmanı

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM NE OLDU? Bizim Hikaye son bölümde Barış'ın Filiz'i terk etmesi damga vurdu. Çocukların Barış'ın çaldıkları arabayla yakalanması nedeniyle eline koz geçen Cemil bunu kendine göre kullandı.