BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Erol Bilecik kimdir eşi nereli TÜSİAD'ın başkanı

Erol Bilecek kimdir aslen nereli kaç yaşında? Erol Bilecek bugün Fox Tv'de canlı yayına katıldı. Herkesin merak ettiği isim haline gelen Erol Bilecek'in eşi özel hayatı ve biyografisine gelin hep birlikte bakalım.

Abone ol

TÜSİAD'ın başkanı Erol Bilecek yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Erol Bilecek ocak ayında TÜSİAD'ın başkanı olmuştu.Peki kimdir bu Erol Bilecek çalışma hayatıyla ilgili ne düşünüyor? Erol Bilecek'e yakından bakalım.

Erol Bilecik hem iş dünyasındaki yeri hem de özel zevkleri nedeniyle patronlar kulübünün bugüne kadar gördüğü en aykırı başkan olacak gibi görünüyor. Erol Bilecik geçmiş TÜSİAD başkanlarının aksine ne bir sanayici ne de ücretli bir profesyonel. Erol Bilecik bilişim sektöründe faaliyet gösteren Index Grubun sahibi. Aslen Antakyalı olan Erol Bilecik, evli ve iki çocuk babası. TÜSİAD'ın yeni başkanı Erol Bilecik'in özel zevkleri ise bir hayli ilginç.

ANTAKYA'DA OKUDU 1962 Antakya doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini yine Antakya'da tamamladı. Erol Bilecik için hayatının vazgeçilmezlerinden biri de Antakya-Hatay. Şehrin sahip olduğu ambians ve havasının yanı sıra orada yaşayan akrabaları, birlikte büyüdüğü insanlar, çocukluk arkadaşları Bilecik’in hayatında büyük önem taşıyor. Erol Bilecik 1989 yılında Index Bilgisayar’ın kurucu ortaklarından olarak firmanın Genel Müdürlük görevini üstlendi. Bilecik halen Index Grup bünyesindeki Index Bilgisayar A.Ş. Despec A.Ş, Datagate A.Ş. Neteks A.Ş, Neotech A.Ş. ve Teklos A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanıdır. Bilecik ayrıca 2001–2005 yılları arasında, Türk bilgisayar sektöründeki en eski sivil toplum kuruluşu olan TÜBİSAD’ın (Türkiye Bilişim Sanayicileri ve İşadamları Derneği) başkanlığını yapmıştır. 

Erol Bilecik evli ve 2 çocuk babası. Eşiyle sık sık ziyaret eden Erol Bilecik aynı zamanda müzik tutkunu.

 

TÜSİAD başkanı Erol Bilecik kimdir hayatı eşi ve çocukları ezber bozdu!