BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.471,69
HABER /  GÜNCEL

BiyoTürk'ten haberiniz var mı?

BiyoTÜRK tamamen genç ve dinamik bir ruhla Türk Biyolojisi'ne hizmet etmek için kurulmuş, kurum ve kuruluşlardan bağımsız, özgür bir oluşumdur.

Abone ol

Logomuzdaki DNA ve dört baz , biyoloji biliminin son yüzyılda ön plana çıkan ve geleceğe damgasını vuracak GENETİK branşına verdiğimiz önemi , logonun yanlarındaki kanatlarda Türk Biyolojisi'ni elimizden gelenin en iyisini yaparak , hızla ve elbirliğiyle hakettiği yere çıkarma vizyonumuzu temsil etmektedir.

BiyoTÜRK ismi , Türk BİYOLOJİSİ' ne adanan bu siteye atfen konulmuştur.
Bu bağlamda TIP'tan , VETERİNERLİK'e , GIDA MÜHENDİSLİĞİ'nden TARIM-ZİRAAT'e kadar , BİYO=Canlı LOJİ=Bilimleri anabaşlığı altında toplayacağımız ve anasayfamızda yer alan 27 ayrı branşa hitap eden bir site olarak bu branşlarda çalışan veya ilgi duyan tüm ziyaretçilerimize açıktır.

Özellikle BiyoKampüs bölümümüz aynı meslek dallarında çalışan 7'den 70'e herkesi biraraya getirmek, ve herkesin bu ortak paydaya kendinden birşeyler katması ve aynı zamanda diğer üyelerin bilgilerinden faydalanması amacıyla kurulmuştur.

Sitemiz yalnızca biyoloji alanında kalmamakla birlikte , biliminsanlarımızın sosyal yönlerine de hitap eden bölümler içerir. Ayrıca Serbest KÖŞE bölümünde biyoloji dışında "sinema , tiyatro , sanat , vs.." gibi hobilerinizle ya da uzman olduğunuz konularla ilgili yazılar yazabilir ve dünyanın dört bir yanındaki üyelerimizle paylaşabilirsiniz.

Ayrıca "BiyoTÜRK Muhabirliği" gibi gönüllülük esasına dayanan hizmetlerimizle siz de bu halkanın bir zinciri olarak hem kendinizi geliştirebilir , hem yeni dostluklar ve bağlantılar kurabilirsiniz.

Özellikle bağımsız ve özgür olmamıza vurgu yaptık.Çünkü üyelerimizden gelen her teklif-yorum-değerlendirmeyi yine onlara daha iyi bir site sunabilmek için en kısa sürede değerlendirip işleme koyuyoruz. Bu nedenle BiyoTÜRK üyeleri kendi sitelerinde söz sahibi olma fırsatına erişerek bilgiye en kısa sürede erişebilme imkanına kavuşmuş oluyorlar.

Ayrıca BiyoTÜRK yaptığı çeşitli etkinlik ve organizasyonlarla tüm üyeleri arasında bir köprü vazifesi görerek farklı bölüm-topluluklar arasında koordinasyonu sağlıyor. Siz de bizimle etkinlik düzenlemek isterseniz mail adresimiz aracılığıyla bizimle irtibata geçebilirsiniz.

BiyoTürk Web Sitesi'ni hazırlarken, bir "biyolog" bilgisayarın başında internete bağlandığı anda, kendisine gerekecek olan herşeyi birarada, başka sitelerde arama ihtiyacı hissetmeden bulsun istedik.
Eğer ülkemizde biyolojinin ve bilimin gelişmesi adına, elimizden geldiği kadarıyla da olsa bir fayda sağlayabilirsek kendimizi mutlu hissedeceğiz. Site aracılığıyla aradığı bilgiye ulaşan, BiyoKampüs'te tanıştığı biyologlarla irtibata geçen, böylece üniversitelerde lisansüstü eğitime başlayan ve buna benzer şekilde, sitemizin her alanının, ziyaretçilerimize bir yerlerde bir yararı dokunduğunu gördükçe daha da mutlu olacağız. Umarız 'birey' in gücünün farkına varır ve içimizdeki gücü keşfederek, ülkemizin bilim dünyasında hakettiği yere gelmesine hep beraber, el birliği ile gayret ederiz. Unutmayalım;


"Kervanın ardındakilerin gecikmeye hakları yoktur."

                     www.biyoturk.com