BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.395,13
HABER /  GÜNCEL

Biyonik misin be adam!

Antalya'da bacağından bıçaklanan Mehmet Çetin, yürüyerek hastaneye gitti

Abone ol

Antalya’nın Alanya İlçesi'nde borç aldığı arkadaşı tarafından bacağından bıçaklanan Mehmet Çetin, kanayan yaranın üzerine elini kapatıp yürüyerek hastaneye gitti.

Alanya'da boyacılık yapan 32 yaşındaki Necati Çelik, bir süre önce 41 yaşındaki arkadaşı Mehmet Çetin’e borç para verdi. Arkadaşının borcunu ödememesi üzerine telefonla arayıp alacağını hatırlatan Çelik'e Mehmet Çetin buluşup konuşmayı önerdi. Keykubat sahilindeki randevuya Mehmet Çetin, 49 yaşındaki Mehmet Atik ile birlikte geldi. Kısa sürede tartışmaya başlayan tarafların gerginliği kavgaya dönüştü. Yanında getirdiği bıçağı çıkaran Necati Çelik, Mehmet Çetin’i sol bacağından, Mehmet Atik’i ise sağ kolundan bıçakladı.

Öfkeli alacaklı olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken çevredekilerin çağırdığı polis ekibi tarafından suç aleti bıçakla birlikte gözaltına alındı. 2 yaralı ise Alanya Devlet Hastanesi'ne gitti. Elini yarasının üzerine bastırıp bacağından yaralanmış olduğuna aldırmadan hastaneye giren Metmet Çetin ile kolundan yaralı Mehmet Atik de tedavileri tamamlandıktan sonra gözaltına alındı.