BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Holosko sevinçten uçuyor

Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'dan transfer ettiği Holosko'dan iddialı açıklamalar

Abone ol

Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'dan transfer ettiği Slovak futbolcu Filip Holosko, İstanbul'a geldi.
THY'nin tarifeli uçağıyla menajeri Mithat Halis ile İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Holosko, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Artık Beşiktaş forması giyeceksin, ilk duygularınız nedir" şeklindeki soru üzerine Holosko, "Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin'e çok teşekkür ederim. Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. Beşiktaş'ın şampiyonluğu için çok çalışacağım" dedi.

"Transferinle birlikte Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı arttı. İkinci yarı için ne düşünüyorsun" sorusuna da Slovak futbolcu, "Türkiye Ligi'nde şampiyon olmak istiyoruz. Sonra da Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum" diye yanıt verdi.

Bir gazetecinin "Holosko, Beşiktaş'a transferinle hayallerin gerçekleşti diyebilir miyiz" sorusu üzerine menajer Mithat Halis, sorunun yanıtını kendisinin vereceğini belirterek, "Hayalleri gerçekleşmedi. Bu transfer kariyeri için bir adım. Holosko, Avrupa'nın ilk 10-15 takımında oynamayı hedef olarak koymuş bir futbolcu. Bu transfer kendisi için önemli bir viraj. Bu anlamda hayallerinin gerçekleştiği söylenemez. İnsanların hayalleri de bitmez" diye konuştu.