BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Birlikte dehşet filmine gitmişler

Etiler'deki vahşi cinayetin yankıları sürüyor. Polis Cem G.'yi arıyor. Bu arada olayla ilgili ilginç bilgilere ulaşıldı.

Abone ol

Etiler'deki cinanetle ilgili yürütülen soruşturmada Cem G. halen bulunamadı. Kızın ailesi de ekip kurup şüpheliyi arıyor. Bu arada Cem'in Münevver'i kısa bir süre önce vahşi cinayetlerin konu edildiği filme götürdüğü ortaya çıktı.

 CEM G. 7 DİL BİLİYOR

Korkunç cinayetin zanlısı olarak aranan C.G. 11 yıl yurtdışında yaşadıktan sonra Türkiye'ye geldi. Aynı zamanda Fransız vatandaşı olan C.G. 7 dil biliyor ve gitar çalıyor. Başka okuldan nakil aldırarak geldiği Özel Yeni Yıldız Koleji'nde ani çıkışlarıyla bilinen C.G.'nin bir öğretmeni, "Bir süredir okula gelmiyor. En son bir hafta devamsızlık yaptı. Ailesine bildirdik ama bir şey yapmadılar" dedi.

FİLMDE DE KIZIN KAFASINI KESİYORLAR

C.G. ile Münevver'in 14 Şubat Sevgililer Günü'nde en kanlı korku filmlerinden biri diye nitelendirilen "Sevgililer Günü Katliamı"nı izlediği ortaya çıktı. Quentin Tarantino'nun "tüm zamanların en iyi kanlı filmi" olarak nitelediği 1981 yapımı filmin yeni uyarlaması olan "Sevgililer Günü Katliamı 3D" benzeri görülmemiş dehşet sahneleri içeriyor. Arkadaşları genç kızın duyduğu hoşnutsuzluğu, "Filmde kızın kafasını kesip vücudunu parçalıyorlardı" diyerek aktardığını anlattı.

Münevver'in ailesi de arıyor

Süreyya Karabulut’un ağabeyi Hüseyin Karabulut ise Münevver Karabulut’un öldürülmesiyle ilgili olarak aranan Cem G.’nin adını gazetelerden öğrendiklerini söyleyerek, şöyle konuştu:

"Şu an Cinayet Masası ekiplerinin yanı sıra, bizim özel olarak oluşturduğumuz bir ekip de her yerde Cem G.’yi arıyor. Baktığımız yerlerde bulamadık. Cinayeti tek başına da işlediğini düşünmüyoruz. Bahçeşehir’de bir eve girip çıkarlarken güvenlik kamerasına takılmışlar. Biz de bulunmasını bekliyoruz. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile sürekli irtibat halindeyiz."

EVDE BULUNAN KAN KİME AİT ÇIKTI? HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]

EVDEKİ KAN KIZA AİT ÇIKTI
Polis, kızın son görüştüğü kişi olduğu anlaşılan C.G.'nin Bahçeşehir'deki ailesiyle birlikte yaşadığı evine baskın düzenledi. Olay Yeri İnceleme ekipleri evde kan izi aradı. Evde temizlik yapıldığını, kan izlerinin suyla yıkandığını tespit eden polis, buna rağmen zeminde, halıda ve yorganda kan damlaları olduğunu belirledi. Kriminal Polis Laboratuvarı'na götürülen kan örneklerinin Münevver Karabulut'a ait olduğu anlaşıldı. Evde ayrıca bir kanlı gömlek ile bir testere de bulundu.

KAFA GİTAR KUTUSUNA SIĞMAYINCA

Öte yandan Münevver Karabulut'un öldürülmeden önce boynunun kırıldığı ve daha sonra gitar kılıfına sığmadığı için kafasının kesildiği ortaya çıktı.

CEM AŞIRI KISKANÇ İDDİASI

Rusya'da okuyan bir ağabeyi ile 2 kız kardeşi bulunan C.G.'nin Münevver Karabulut ile bir yıl önce arkadaş ortamında tanıştığı ve evlenmek istediği ileri sürüldü. İddiaya göre sevgililer, evlilik kararı aldı. Hatta C.G., Münevver'i annesi ve yakınlarıyla tanıştırarak onay aldı. Çift, kendi aralarında nişan da yaptı. İkilinin birbirini çok sevdiğini belirten arkadaşları, C.G.'nin Münevver'i aşırı kıskandığını, bu yüzden facebook adlı paylaşım sitesindeki sayfasını kapattırdığını ileri sürdü.