BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Bir dil çıkardı herkesi şaşırttı (Video)

Canlı yayında bir dil çıkardı, ekrandakiler dahil herkes şaşırdı! Bu güzel ünlü dilini burnuna değiriyor hatta çenesine de!

Abone ol

Tuba Ünsal bir dil çıkardı Saba Tümer şaşkına döndü. Ünsal diliyle rekorlar kitabına girebileceğini söylerken, Vural Çelik şaşkınlığını gizleyemedi.

Tuba Ünsal ve Vural Çelik Habertürk'te Saba Tümer'in konuğu oldu. TRT'de başlayayacak olan "Canını Sevdiğimin İstanbul'u" adlı polisiye komedi dizisiyle ilgili bilgi veren konuklar, programın ilerleyen dakikalarına doğru Saba Tümer'i kahkalara boğdu.

VURAL, TÜMER'İ BOZDU

Vural Çelik, programın daha ilk dakikalarında Saba Tümer'i resmen söyledikleriyle ekranda bozdu. Çelik, yaz aylarında olmadıklarını ancak kendilerine buzlu su getirildiğini söyleyerek, sıcak çay istedi. Tümer, konuklarıyla hemen ilgilenilmesini istedi ve canlı yayında her iki konuğa da çay servisi yapıldı. İşte tam bu sırada Çelik bu kez daha ağır bir eleştiriyle Tümer'i resmen yerin dibine soktu. Çelik, bardak üzerinde çok sayıda parmak lekesinin bulunduğunu söyleyerek, bu bardakla cinayet işlense katil hayatta bulunamaz dedi. Tümer, Çelik'in bu sözleri karşısında renkten renge girerken, bardak üzerinde konuşmak yerine çareyi konuyu değiştirmekte buldu.

DİLİNİ ÇIKARDI HERKES ŞAŞIRDI

Programda en ilginç anlar ise Tuba Ünsal'ın dilini kameralara karşı çıkardığı anlarda yaşandı. İşte insanı hayrete düşüren o dil;