BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.439,16
HABER /  DÜNYA

Birlik beraberlik mesajları verdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ardahan’da onuruna düzenlenen yemekte sivil toplum örgüt temsilcileriyle biraraya geldi. Gül, burada birlik ve b...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ardahan’da onuruna düzenlenen yemekte sivil toplum örgüt temsilcileriyle biraraya geldi. Gül, burada birlik ve beraberlik mesajları verdi.
18 yıl sonra ilk kez bir Cumhurbaşkanını ağırlayan Ardahanlılar, Abdullah Gül’ü adeta bağırlarına bastılar. Ardahan’da gezi ve incelemelerde bulanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, rektörlük ziyaretinin ardından Ahsen Düğün Salonunda onuruna organize edilen yemek programına katıldı.
Sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı yemekte açılış konuşmalarını Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, yaptı. Daha sonra katılımcılara hitap eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, birlik ve beraberlik mesajrı vererek, “Ülkemiz için hep birlikte dayanışma içerisinde olmalıyız, herkes birbirini sevsin, saysın, anlamaya çalışsın” diye konuştu.
Gül, Ardahan’ın serhat şehir olduğunu ifade ederek, kentin ekonomisinin kalkınması için hükümetin çalışmalar yaptığını belirtti.
(İHA)