BIST 10.225
DOLAR 32,22
EURO 34,65
ALTIN 2.392,67
HABER /  GÜNCEL

BiRi’yi internetten alan kazanıyor!

1000’e yakın web sitesi ve haber portalinde yayınlanacak ödüllü BiRi kampanyası bannerlarına tıklayanları çok özel hediyeler bekliyor.

Abone ol

BiRi’den sadece internetten ilgili reklamları tıklayarak satın alan kullanıcılarına özel bol hediyeli kampanya! Ağustos ayı boyunca toplamda 1000’e yakın web sitesi ve haber portalinde yayınlanacak ödüllü BiRi kampanyası bannerlarına tıklayanları çok özel hediyeler bekliyor.

“İletişimin alternatifi” BiRi yeni kampanyasının iletişimini de alternatif kanal yapısı ile sağlıyor. Bu yazın en uygun fiyatlı kampanyası olan Yazlıkçı BiRi’nin gördüğü yoğun ilgi devam ederken, Türkiye’de ilk kez uygulanan bir satış yöntemi ile BiRi yeni kampanyası kapsamında internet bağlantısına sahip olmak isteyenleri ödüllendiriyor. İlk 6 ay boyunca tüm hız/kota seçeneklerinin 7,77 TL’ye sunulduğu BiRi ADSL paketleri farklı hedef kitlelere göre farklı mecralarda yayınlanan yeni bir kampanya başlattı.

Kampanya dahilinde kullanıcılara 5 farklı profile göre hediyeler veren BiRi, her birine tüketim ve kullanım alışkanlıklarına yönelik hız/kota tercihleri sunuyor. Örneğin interneti sosyalleşmek amaçlı kullanan Sosyal BiRi’lere 8 Mbps’e kadar 4 GB hız/kota tercihini ilgili bannerı tıklayarak satın almaları durumunda Gittigidiyor’dan 30 TL’lik hediye çeki hediye edilirken, bağlantısında limit istemeyen ve 2 Mbps hızı tercih eden Eğlenceli BiRi’lere ise Genius marka 2+1 ses sistemi ödül olarak veriliyor. Yine sadece bannerları bulup tıklayanların yararlanabileceği diğer 3 paket ise, Öğrenci BiRi’lere yönelik 8 GB Kingston Flashdisc hediyeli 1 Mbps/4 GB, Evden BiRi’lere yönelik Philips telefon hediyeli 1 Mbps hızında limitsiz ve son olarak Oyuncu BiRi’lere yönelik Oyun Gezer dergisi 1 senelik abonelik hediyeli8 Mbps hızında ve kotasız tercihli BiRi ADSL fırsatları olarak internette gezenlerin karşısına çıkıyor.

İnternet ve telefon hizmetini bir araya getiren BiRi’nin bu özel fırsatlar dünyasıyla tanışmanın tek yolu Ağustos ayı sonuna kadar yayında olacak kampanya bannerlarını bulmak ve yakaladığınız anda tıklayarak ilgili paketin detaylarını görüp satın almak.