BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.407,74
HABER /  MAGAZİN

Bircan İpek kimdir Seda Sayan ve Murat Karabova hakkında bomba açıklama

Bircan İpek kimdir aslen nereli kaç yaşında? Söylemezsem Olmaz programında magazin yorumculuğu yapan Bircan İpek bugün Seda Sayan'ın programına katıldı. Sert söylemleriyle dikkatleri üzerine çeken Bircan İpek ünlü model Şenol İpek evli. Gelin hep birlikte Bircan İpek ve Şenol İpek'e bakalım.

Abone ol

Beyaz Tv'de Söylemezsen Olmaz programında sunuculuk yapan Bircan İpek, Şenol İpek ile evlendikten sonra magazin gündeminden düşmemişti. Şimdi de magazin olaylarını yorumlayan Bircan İpek sivri dilleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. 

4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya gelen Bircan İpek Muğla Üniversitesi'nden mezun oldu. Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk görevini üstlenen isimler arasındadır. 2013 yılında Şenol İpek ile evlenen Bircan İpek'in çocuğu bulunmuyor. 

SEDA SAYAN'A GÖNDERME YAPTI Canlı yayına çıkan Bircan İpek bomba açıklamalar yaptı. Seda Sayan ve Murat Karabova ile ilgili açıklama yapan Bircan İpek, jüri koltuğuna geçti. Öte yandan iki gündür programda olmayan Özgür Aras yeniden ekranda yerini aldı.

7 kez evlenen Seda Sayan 8. aşkını buldu! Sevgilisi bakın kim?