BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,09
HABER /  GÜNCEL

Olay Yeri Melike yaşıyor mu canlı yayında şoke eden bağlantı

Star Tv'de yayınlanan Olay Yeri programında Melike Toyguncu her yerde aranıyor. Bundan tam 8 yıl önce kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Melike Toyguncu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bugün canlı yayına bağlanan bir konuk Melike Toyguncu'yu gördüğünü söyledi!

Abone ol

ANKARA'da 8 yıl önce ablasına üniversite kağıdı almak için giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan Melike Toyguncu davası geçtiğimiz günlerde görüldü. Dava sonrası ise sıcak gelişmeler yaşandı. Canlı yayına bağlanan bir izleyici Melike'yi gördüğünü söyledi. 

İsmini vermek istemeyen izleyici Ağustos ayında Melike Toyguncu'yu gördüğünü söyledi. Melike'yi ağustos ayında gördüğünü söyleyen izleyici, "Melike'yi gördüğüm zaman cenazeden gelmiş gibiydi. Bitkindi ve eminimin madde kullanıyordu" ifadelerini kullandı. Çankırı'da gördüğünü söyleyen izleyici, "Melike'yi gördükten sonra bilerek benzincinin oradaki çaycıya gittim" dedi.

14 YAŞINDAN BERİ KAYIP 14 yaşından beri kayıp olan Melike'nin yaşadığına inanılıyor. Ağustos ayında yaşanan olayı şimdi anlatan ismini vermek istemeyen izleyici Melike'nin satıldığını ima etti!