BIST 10.316
DOLAR 32,21
EURO 34,73
ALTIN 2.452,79
HABER /  GÜNCEL

Birand'ın MİT iddiası olay olacak

MİT-KCK şokunda artçı dalgalar da sarsıyor. Kanal D ana haber bülteni olayın perde arkasına yönelik inanılmaz iddiaları ekrana taşıdı.

Abone ol

MİT'in tepe isimlerinin KCK davasından şüpheli olarak ifadeye çağrılması üzerine yaşanan şok artçı dalgalarla sürüyor. Kanal D ana haber bülteni olayın perde arkasına yönelik inanılmaz iddiaları ekrana taşıdı.

MİT-KCK-POLİS ÜÇGENİNDEKİ İLGİNÇ DENKLEM

Gazeteciler.com'da yer alan habere göre, Mehmet Ali Birand ilginç bir şemayla MİT-KCK-POLİS üçgeninde gelişen iddiaları özetledi.

Birand'ın haberine göre MİT'in KCK'ya yerleştirdiği bazı ajanların polis tarafından yakalanması ve bazı ciddi eylemlere karıştıkları iddiası nedeniyle MİT'in tepesi de soruşturmaya dahil oldu.

MİT'TEN ADLİYEYE "TELKİN" ZİYARETİ İDDİASI

Kanal D muhabiri İhsan Yıldız, MİT'in ifadeya çağrılan yöneticilerinin adliyeye gelerek savcılarlaa görüştükleri ve 'dosyayı kapatın' telkininde bulundukları yönünde bir iddia olduğunu söyledi. Yıldız'ın haberine göre savcıların bu ziyaret karşısında çok sert tepki gösterdiği ve vir savcının da "bir daha gelirseniz hakkınızda hemen işlem başlatırım" dediği de iddialar arasında.

"MİT içindeki bir grup ciddi şekilde suçlanıyor. İddialar hayli ciddi. Öyle araba yakmak taş atmak falan değil yani. Büyük şehirlerdeki büyük eylemler , bombalama eylemleri, o canlı bombaların katıldığı bazı eylemlerde de MİT muhbirlerinin dahli olduğu iddia ediliyor. Yine o patlayıcı ve silahların da MİT dahliyle getirildiği yönünde iddialar var..."

İŞTE O ANLAR