BIST 10.895
DOLAR 32,17
EURO 34,98
ALTIN 2.505,71
HABER /  GÜNCEL

Bir Vekil Starımız eksikti!

Pop Star, Oryantal Star, Alaturka star derken yarışmaların iyice suyu çıktı. Son yarışma "Vekil Star". Jüride de...

Abone ol

Reyting peşindeki kanallar, bilgilendirici yapımlar yerine "geyik yarışmalara" merak sardı. Popstar, Alaturka Star, Oryantal Star derken yeni biri "star"ımız daha oluyor.

Bu kez "Vekil Star" geliyor. Erken seçimi reytinge dönüştürmek isteyen bir yapım firması harekete geçti.

Popstar formatındaki yarışmanın adı "Türkiye Vekilini Seçiyor"... Star vekil, halkın gönderdiği sms oyları ile belirlenecek. Ekrandan nutuk atacak olan adaylar, halkı tavlamaya çalışacaklar.

JÜRİDE SEMRA ÖZAL VAR

Jüri üyeliği için Semra Özal, Esat Kıratlıoğlu, Kamer Genç, İsmet Sezgin, Hüsamettin Cindoruk ve reklamcı Bora Egemen'in adı geçiyor.

Yarışmada ise 7 aday yer alacak. Bu adaylar, ekran karşısına çıkmadan önce bir haftalık eğitime tabi tutulacaklar. İlk programda adayların iki dakikalık kampanya filmleri yayınlanacak. Ardından her aday politikaya neden atılmak istediğini anlatacak.

Teklif gelirse düşünürüm

Teklif götürüldüğü iddia edilen Semra Özal ise şunları söyledi: "Sanırım yapımcı firma benim jüri üyeliğine pek sıcak bakmadığımı bildiği için henüz bana bir teklifte bulunmadı. Tekif gelirse düşünürüz. Çünkü bu ciddi bir yarışma gibi duruyor. Faydalı olacağına da inanıyorum."