BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Bir skandal görüntü daha! Paylaştığı mesaj sinirleri bozacak cinsten

İzmir'de çocuğa içki ve sigara içirilen görüntülerin yankıları sürerken bir skandal görüntü de Aydın'da ortaya çıktı. İnşaat işçisi A.B., 3 yaşındaki çocuğuna içki ve sigara içirdiği görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.

Abone ol
AYDIN'da inşaat işçisi A.B., 3 yaşlarındaki çocuğuna sigara ve içki içirirken çektiği fotoğrafları 'Ağaç yaşken eğilir, canım pandam' ve 'şerefe' notlarıyla Facebook sayfasından paylaştı.

Tepkiler yükselince A.B. fotoğrafı kaldırdı. Olaydan haberdar olan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri A.B.'nin adresini tespit edildiğini soruşturma başlatıldığını söyledi. Soruşturma sonunda çocuğun devlet korumasına alınabileceği belirtildi.

İZMİR'DEKİ ÇOCUK KORUMA ALTINA ALINMIŞTI

Daha önce de alkol ve sigara içirilirken görüntüleri internette paylaşılan bir çocuğun, İzmir'in Bergama İlçesi'nde yaşadığı ortaya çıkmıştı. Annesi müzikholde çalışan çocuğa bakıcının baktığı, içki ve sigarayı da onun arkadaşının içirdiği öne sürülmüştü. Çocuk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından koruma altına alınmıştı.