BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,96
ALTIN 2.446,62
HABER /  GÜNCEL

Kuran Kursu açılışı şova döndü! Burdur Valisi'ne tepki

BURDUR Valisi Şerif Yılmaz, Burdur İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur’an Kursları açılış programına katıldı. Törenden yansıyan görüntüler ilde rahatsızlık yarattı. Çocuklar iki yana dizdirilip vali alkışlatıldı.

Abone ol

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Yaz Kur’an Kursları için Ulucami’de düzenlenen törene katıldı. Törenden yansıyan görüntüler ise kentte eleştiri konusu oldu.

Cami içine girişte çocuklar iki yana sıralanda ve Vali alkışlatıldı. Objektiflere yansıyan görüntülerde valinin durumdan hayli memnun olduğu görülüyordu.

CAMİDE FUTBOL TOPU HEDİYESİ
Camide bir de konuşma yapan Vali Yılmaz daha sonra da çocuklara hediyeler dağıttı. Yaz Kur'an Kursuna katılan öğrencilere tişört ayrıca Cami ve Kur'an Kursu görevlilerine, çocukların kurs aralarında oynamaları için voleybol ve futbol topu verildi.



Vali Yılmaz programda yaptığı konuşmasında; “ Ulu Cami yapıldığı günden bu yana belkide hiç bu kadar çocuklarla dolup taşmamıştır. Çocuklarımız camimizi şenlendirdi. Çocuklarımız hem dini eğitim alacak, hem kurs aralarında spor yapacak, kitap okuyacaklar." dedi.

Burdur halkının tepki verdiği olaydan kameralara yansıyan görüntüler;