BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.438,79
HABER /  MEDYA

Bir rüya sahnesi de Kanal 7'den!

Şefkat Tepe'deki rüya tartışmaları sürerken benzer bir sahnenin Kanal 7'de de yayınlandığı ortaya çıktı.

Abone ol

Samanyolu TV'de yayınyanan Şefkat Tepe dizisindeki sahne, yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi. Aralarında bakan ve AK Partili milletvekillerinin de bulunduğu çok sayıda kişi Peygamberin, reyting malzemesi haline getirilmesine tepki gösterirken bugün yeni bir görüntü ortaya çıktı. 

Twitter'da cemaat ile AK Parti kavgası bu kez Samanyolu TV'deki Şefkat Tepe adlı dizi üzerinden sürüyor. Şefkat Tepe'de, Hazreti Muhammed bir askerin rüyasına girmiş, o sahne canlandırılırken ışık oyunları kullanılmıştı. İşte bu görüntünün yayınlanmasının hemen ardından Samanyolu TV, ağır bir dille eleştirilmiş ve Hz.Muhammed'in reyting malzemesi haline getirildiği iddia edilmişti.

BENZER GÖRÜNTÜ KANAL 7'DE YAYINLANDI

İşte bu tartışmalar sürerken ilginç bir görüntü bugün sosyal medyada bu kez Kanal 7 tartışılmaya başlandı. Kanal 7'de daha önce bir kaç kez yayınlandığı belirtilen TV filminde, STV'deki sahneye benzer bir sahnenin kullanıldığı, o sahnede de Hz.Muhammed'in Kadir adlı şahsın rüyasına girdiği belirtildi.

Film, İslam'ı hakkıyla yaşamak isteyen Kadir'in yaşamını konu edinmektedir. Kardeşinin karışık işlerinden dolayı ortaklığını bozan Kadir, Muhammet isimli, sokaklarda yaşayan bir çocukla tanışır ve onu evine alır. Muhammet'in duası Kadir'in çok istediği o rüyayı görmesine neden olur. Hz.Muhammed'in, Kadir'in rüyasına girerken filmde yine benzer biçimde ışık oyunları kullanılır. 

TWİTTER'DA TARTIŞMA VAR!

AhmedogluMustafa ‏@AhmedogluMustfa
KANAL 7 yaparken ses yok!  STV yaparken kiyamet kopuyor...tabii bu zamanda gereksizdi..

Muhsin Öztürk ‏@Muhsinozturk
Kanal 7'de de rüyada peygamber efendimizi görme sahnesi. 9-10. dk Ne şefkat tepe'deki ne bu iyi, biraz özen lüften!
 
Aslan ‏@onuncukoy34
STV Yapınca avvvv, Kanal 7 Yapınca olur canım neden olmasın.