BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Bir milyon dolara satılan fotograf

Aylardır konuşulan aşk 'resmen' kanıtlandı, Angelina Jolie ve Brad Pitt Afrika tatilinde fotoğraflandı. Amerikan dergisi bu fotograflar için paparazziye servet önerdi.

Abone ol

Aylardır konuşulan aşk 'resmen' kanıtlandı, Angelina Jolie ve Brad Pitt Afrika tatilinde fotoğraflandı. Jolie ve Pitt'in fotoğrafları bir dergi tarafından tam 1 milyon dolara satın alınarak yayınlandı.

Dünyanın en güzel kadını ve en yakışıklı erkeği olarak gösterilen ikili, Fas tatiline Jolie'nin üvey oğlu Maddox'u da yanlarına alarak çıktı. Ancak paparazziler, her şeyden habersiz tatil yapan çifti görüntülemeyi başardı.
 

Aylar önce 'Mr and Mrs Smith' filminin setinde 29 yaşındaki Angelina Jolie ve 41 yaşındaki yakınlaşması görüntülenmiş, ardından 'erotik' telefon sohbetini yakalayan Brad Pitt'in eşi Jennifer Aniston ünlü aktörle evliliğini bitirmişti.

Günlerce konuşulan ayrılık haberlerinde 'yuva yıkan kadın' olarak tanımlanan Angelina Jolie, sürekli Pitt ile yaşadığı aşkı inkar etmiş ve medyayı yalanlamıştı.

Amerikan US weekly dergisinin, ismini açıklamayan bir paparazziden çiftin fotoğraflarını 1 milyon dolar vererek satın aldığını duyurdu.

US Weekly dergisi ve İngiliz basınında çıkan fotoğraflarla tüm dünya ikiliyi hem de maaile ilk kez yanyana görmüş oldu.