BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,97
ALTIN 2.509,17
HABER /  GÜNCEL

Bir erkek nasıl yola getirilir?

Erkekler, kadınlara göre şekillendirilmeye küçük bir çocuk kadar müsaitler! İşte erkekleri "yola getirmenin" 5 sihirli yolu..

Abone ol

Eğer doğru stratejiler belirlenirse, sevdiğiniz kişiyi tam istediğimiz kıvama getirebilirsiniz. İşte erkeklerin kusurlarını ortadan kaldırmanın beş yolu.

Evlilik lafıyla soğuk terler döküyorsa

"Beni gerçekten sevseydin, evlilik fikrine olumsuz bakmazdın!"... Bu cümleyi acilen zihninizin en ücra köşesine kitleyin ve bir daha da oradan çıkarmayın. Bu yaklaşımla onu daha da ürküttüğünüzün farkında değil misiniz? Yapmanız gereken, ona evlilik ve çocuk sahibi olmanın güzel ve avantajlı yanlarını göstermek. Konuşmalarınızın arasına klasik evlilik hayatını çok sıkıcı bulduğunuzu sıkışmayı da unutmayın. Sonra da romantik teklife hazırlanın.

Yatakta bencilse

Yapmanız gereken şey aslında çok basit; onu yataktaki başarıları konusunda övmelisiniz. Bunun sevdiğiniz erkeği daha da bencilleştireceğini sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. En küçük bir yeteneğini bile takdir ettiğinizi görürse, emin olun, daha fazlasını yapmak için çaba harcayacaktır.

Özel günlerde hediye almıyorsa

Bu durumu değiştirebilirsiniz. Özellikle, 40 yılda bir size hediye aldığında ’Aman canım ne gerek vardı’ gibi cümleler kurmayın. Çünkü sizin kibarlık olsun diye söylediğiniz bu gibi cümleler, erkeğiniz tarafından son derece ciddiye alınacak ve gerçekten size hediye almasına gerek olmadığını düşünecektir.

Alışverişten nefret ediyorsa

Bu sorunu aşmak için ortak noktalara yoğunlaşmak gerekiyor. İlla ki sizinle kıyafet, ayakkabı ya da aksesuar bakmaya gelmek zorunda değil; işe kitaplar ya da spor malzemeleriyle başlarsanız, onu başlangıçta çok sıkmamış olursunuz. Unutmayın ki her şeyden önce mağaza gezme alışkanlığı kazanmalı.

Başkasına ilgi gösteriyorsa

’Çapkınlık erkeğin doğasında vardır’ derler. Bu tür klişe sözlere fazla yüz vermeyin. Sevdiğiniz erkeğin tek derdi, hala kadınlar tarafından çekici bulunduğunu onaylatmak da olabilir. Bu nedenle önünüzde iki yol var. Ya meselenin üstüne gidecek, ya da esprili bir dil kullanacaksınız. Mesela onun bir başka kadına baktığını gördüğünüzde, ’iyi göremiyorsan yer değiştirelim’ gibi bir espri de yapabilirsiniz. Eğer onda başka kadınlara bakmasının yasak olmadığı hissini uyandırırsanız, göreceksiniz, kısa süre sonra bu alışkanlık onun için bütün çekiciliğini yitirecek.

Kaynak:Elele Dergisi