BIST 10.083
DOLAR 32,49
EURO 34,86
ALTIN 2.441,32
HABER /  MAGAZİN

Bir de Rafetten dinleyin

Bugüne kadar olayları hep Tuğba Altıntop tarafından gördük. Peki Rafet El Roman psikopat mı?

Abone ol
Rafet El Roman, eskieşinin Almanya'da çocuklarını kendisine göstermediği iddialarına yanıt verdi. El Roman eşini yalancılıkla suçlarken çocuklarını görmeye Almanya'ya geldiğini ama alandan evlerine bile uğramadığını söyledi.


Rafet El Roman eski eşinin neden bu şekilde davrandığına anlam veremediğini söylerken, sözlerini şöyle sürdürdü "Tuğba Almanya'ya geldi ama bana benim evime gelmeden havaalanından geri döndü. Neden bu şekilde davrandığını anlamıyorum tavrının nedenini de bilmiyorum. Ama bu yaptıkları çok ayıp. Beni aradı mahkemeden kağıt çıkardığını ve çocukları almaya geleceğini söyledi. Ben de bu kadar kısa zamanda nasıl olur Su Elnur hasta, okula bile gitmiyor, çocukları bu şekilde veremem dedim. Kendisine çocuklar iyileşince Türkiye'ye geleceğimi de söyledim. Bana çocukları vermezsen herşeyden sen sorumlusun dedi.

Daha sonra da aramadı. Merak ederek yine ben kendisini aradım havaalanında olduğunu söyledi. Geldiği halde aramadı bizi. Sonra da çocukları istediğini 6:30 uçağı ile geri döneceğini söyledi. Ben de gelip birkaç gün çocuklarla kalmasını söyledim. Ne evimize geldi ne de çocukları aradı. Zaten bu söylediklerim arama kayıtlarında da belli olur. Ben onu aradım o beni aramadı. Annesi arayıp Rafet niye söylediklerine uymuyor çocukları vermiyor diye annemle konuşmuş. Tuğba'nın tek amacı olabilir beni insanların gözünde kötü duruma düşürmek ve zor durumda bırakmak. Aklı sıra bana ceza veriyor ama benim de tedbir kararına itiraz etme hakkım var. Beni hapise attıracağını söylüyordu, kendisini yalancı durumuna düşürmemek için böyle davranıyor. Onda annelik duygusunun olduğuna artık inanmıyorum. Çocuklarımı ben annelerinden mahrum bırakmıyorum. İstanbul'a çarşamba günü geliyorum bir gün kalıp döneceğim ama o anne olarak çocuklarını hiç düşünmüyor" dedi.