BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.420,19
HABER /  GÜNCEL

Bir bira yüzünden öldürüldü

Babası yedi yıl önce bıçaklanarak öldürülmüştü. Oğlunun da kaderi aynı oldu. Bira istediği için öldürüldü.

Abone ol

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir genç, iş yerinde bira içmesine izin vermediği gerekçesiyle tartıştığı kahvehane sahibi ve yeğeni tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Küplüpınar Mahallesi Cami Sokak'ta Bilal E'ye (29)ait kahvehaneye giden Engin Denizli (31), iş yeri sahibinin yeğeni Bakır E'den (25) kendisine bira almasını istedi.

Bilal E'nin, iş yerinde bira içilmesinin yasak olduğunu ve bu nedenle yeğeninin bira alamayacağını söylemesi üzerine Denizli, amca ve yeğenine tepki gösterdi.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Engin Denizli, amca ve yeğeni tarafından 5 yerinden bıçaklandı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından bir ticari taksiyle Bursa Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı genç, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis, olaydan sonra kaçan kahvehane sahibi ve yeğeninin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

BABASI DA BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Bu arada, Engin Denizli'nin babası Zülfü Denizli'nin de 7 yıl önce 2 kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü bildirildi.

Santral Garaj Mahallesi'nde, ''Irza geçmek, hırsızlık ve uyuşturucu kullanmak'' suçlarından sabıkalı Hakan Mizen ve Özgür Yakaryılmaz'a para vermediği için bıçaklanan Zülfü Denizli'nin cinsel organının bu kişiler tarafından kesildiği öğrenildi.