BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,79
ALTIN 2.436,27
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Binali Yıldırım'dan "yolların kralı" diyen vatandaşa cevap: Yolların kralı olmaz, yolların kuralı olur

Beykoz'da konuşan AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, kalabalık içinden bir vatandaşın "Yolların kralı" şeklinde slogan atması üzerine "Bir dakika. Orada dur. Yolların kralı olmaz, yolların kuralı olur" dedi.

Abone ol

Seçim çalışmalarını Beykoz'da sürdüren Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa hitap etti. Kalabalık içinden bir vatandaşın "Yolların kralı" şeklinde slogan atması üzerine Yıldırım, "Bir dakika. Orada dur. Yolların kralı olmaz, yolların kuralı olur. Yolları böldük, gönülleri birleştirdik. O zaman durmak yok, yola devam. Binali ile finali tamamlıyoruz." dedi.

"Alnımızın akıyla zaferle çıkacağız"

31 Mart seçimlerinde zaferle çıkmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek Peygamber Hazreti Muhammed'in müjdelediği bir şehri yönetmeye talip şanslı insanlardan olduklarını dile getiren Yıldırım, "Yücel Çelikbilek, Beykoz'da çok güzel işler yaptı. Murat Aydın ise Zeytinburnu'nda çeyrek asra yakın bir sürede güzel hizmetler yaptı. O zaman daha çok çalışacağız, daha çok gönülle gireceğiz. Sandıklara sahip çıkacağız. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de, Cumhur İttifakı olarak alnımızın akıyla zaferle çıkacağız." diye konuştu.

"Binali ile yolları tamamlıyoruz"

Kalabalık içinden bir vatandaşın "Yolların kralı" şeklinde slogan atması üzerine Yıldırım, "Bir dakika. Orada dur. Yolların kralı olmaz, yolların kuralı olur. Yolları böldük, gönülleri birleştirdik. O zaman durmak yok, yola devam. Binali ile finali tamamlıyoruz." dedi.