BIST 9.762
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.432,30
HABER /  POLİTİKA

Binali Yıldırım'dan istifa haberlerini yalanladı

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, belediye başkanlığı adaylığı için istifa edeceği yönündeki haberleri yalanladı. Yıldırım, "Benden duymadığınız hiçbir şeye inanmayın" diye konuştu.

Abone ol

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için görevinden istifa edeceği haberleriyle ilgili konuştu.

Binali Yıldırım, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde UKOME kararına aykırı geçişler sonucu ceza alan araç sahipleriyle bir araya geldi. Buradaki görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmayacağı yönündeki haberlerin son günlerde arttığı ve yarın istifa edeceğine dair yayınlanan haberlerin sorulması üzerine, “Kim söylemiş, kim demiş" diyerek güldü ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Benden duymadığınız hiçbir şeye inanmayın. Ne yapacağımızı, ne karar vereceğimizi biz İstanbullularla paylaşacağız. Onun için yalan, yanlış haberlere itibar etmenize gerek yok. Bugünlerde kehanette bulunanların sayısı arttı. Hatta fal baktıranlar bile var. Biz her zaman milletimizin hizmetinde olduk, ömrümüzü milletimizin yüzünü ağırtmak, hayatını kolaylaştırmak için sarf ettik. Bundan sonra da aynı şekilde rabbim yine bizim milletimize hizmet etmeyi nasip eder. Bu hizmetleri beraber yaparız" şeklinde yanıtladı.