BIST 10.913
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.512,60
HABER /  POLİTİKA

Binali Yıldırım'a o soru soruldu

Adı hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı hem de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak da geçen Binali Yıldırım’a o soru soruldu.

Abone ol

Adı uzun süredir hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı hem de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak da geçen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım epey zamandır ser verip sır vermiyordu. Dün gazeteciler etrafını sardı ve ilk kez yerel seçimle ilgili fikrini sordu Bakan'ın..

NEREDEN ADAY OLACAKSINIZ SORUSU

Bir gazetecinin, Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını hatırlatarak, ‘Gelecek yıl iftarı Boğaz’da mı Kordon’da mı yapacaksınız’ sorusunu gülerek karşılayan Binali Yıldırım, ‘Siz beni göndermeye çalışıyorsunuz sürekli. Sohbete çıkmaz sokaktan başladık buradan ilerlemez. Başkanlık için çok hevesliler var. Benim iyi kötü bir işim var’ şeklinde politik bir cevap verdi.

Eğilim yoklamalarının hatırlatılması üzerine de yine espri yapan Yıldırım, ‘Herkes eğilecek, kolay mı eğilmemek. Vatandaştan oy almak için 10 takla atıyoruz’ diyerek gazetecilerin yanından uzaklaşmayı tercih etti.