BIST 10.719
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.499,13
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Bimeks Franchise'da çok hızlı başladı

Bimeks kendine özgü franchise duyurusunun üzerinden henüz 3 ay geçmeden ilk franchise mağazasının açılışını yaptı bile..

Abone ol

Bimeks kendine özgü  franchise  duyurusunun üzerinden henüz 3 ay geçmeden ilk franchise  mağazasının açılışını Kastamonu’da 7 Ağustos Cumartesi  günü saat 10.00’da Kastamonu Valisi Mustafa Kara, Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar’ın katılımıyla gerçekleştirdi.  

Bu açılışla beraber Bimeks mağaza sayısını 31’e çıkartarak Türkiye’nin 15 ilinde  faaliyet gösteren 2. Teknoloji perakende zinciri oldu.

Kampanyaları, satış sonrası desteği ve en iyi fiyat garantisi ile müşterilerine büyük avantajlar sunan Bimeks sınırsız hizmet anlayışını  bu kez ilk franchise mağazası olan Kastamonu’da da gösterecek.

Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ilk franchise mağazası ile ilgili şunları söyledi.  

“Bimeks  olarak, tüketicimize hep en taze teknoloji ürünlerini en iyi fiyat garantisi ile ve en iyi ödeme seçenekleri ile sunuyoruz. Bu nedenledir ki  bu yıl ilk 6 ayda geçen yılın 6 ayına göre dolar bazında %40 büyüdük. Bu gerçekleşmeyi gören bir çok yatırımcı ve sektör oyuncusu Bimeks franchise olmak için başvurdu. Bu talep açıkçası bizi fazlası ile mutlu etti. Zira bizim amacımız hem iş ortağımızın  kazanması hem de bizim kazanmamız. Mesajı demek ki doğru anlattık. Şimdi bu tren hareket etti ve ilk durağından SMS Bilgisayarı bünyesine katarak yoluna devam ediyor. Bu bizi mutlu etti. Zira sektörü bilen bir oyuncu ve bizim ne denli doğru bir iş yaptığımızı kendi ifadesi ile: “Sözleşmeniz çok insancıl hazırlanmış” diyerek yaptı.  Yıl sonuna kadar minimum 15 yeni is ortağımız olacak. Benim çağrım kalkan bu trene hızlı binilmesi yönünde. Kuvvetle muhtemel 2011 yılı sonunda tüm illerimizde bir Bimeks olacak. 
Kastamonu açılışına özel bir teknoloji tırı yola çıkarttık. Yine açılışa özel yapılacak 50 ürün de muhteşem kampanyası ile vatandaşlardan yoğun ilgi görmesini bekliyoruz. Teknoloji denilince akla gelen tüm ürünlerin yer aldığı mağazada, bilgisayardan, televizyona, oyun konsollarından beyaz eşyaya ve küçük ev aletlerine kadar yüzlerce çeşit ürün bulunuyor.”

1990 yılında kurulan Türkiye’nin ilk teknoloji marketi Bimeks, 2010 yılı itibariyle kendine özgü franchise sistemi ile büyüme hızına hız katmaya ve yeni projeleri ile 20. Yılında Türkiye’nin en iyi markası olma yolunda emin adımlarla büyümesini sürdürmeye devam edecek.

Türkiye'nin öncü markalarından birisi olan Bimeks bugün 15 şehirde, 31 mağaza ile toplam 22.500 m2'de, 450 çalışan ile yalnızca sektörün değil; yeniliklerin, girişimciliğin ve başarının da öncüsü konumunda. İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Adana, Antalya, Konya, Kayseri, Eskişehir, Aydın, Trabzon, Denizli, Nevşehir, Kahramanmaraş ve son olarak da Kastamonu’da açtığı mağazasıyla ve yıl içinde açılacak olan diğer şehirlerdeki yeni projeleri ve franchise sistemiyle yeni istihdamlar sağlamaya ve yatırımlar yapmaya devam edecek.